Dnevni horoskop za 14.10.2021.

0

Ovan


Dan je odličan za zabavu i druženje. Obucite se malo drukčije, budite originalniji, izazovniji. Privlačićete pažnju izgledom pa se ne obazirite na one koji vas kritikuju. Ako od drugih ne čujete ono što želite, razmislite da razlog nije zavist. Pripazite na probavu – možda nešto treba da mijenjate u dosadašnjoj ishrani.

Bik


Odgovorno ponašanje i briga za bližnje krasiće vaše odnose s ljudima koji vas okružuju. Odnos s partnerom biće stabilan. Emocije će biti snažne, a dobro ćete se slagati i na planu zabave i izlazaka. Njegov optimizam biće zarazan pa će se i vaše raspoloženje popraviti. Samci, izađite među ljude i dopustite da vas drugi primijete.

Blizanci


Odgovaraće vam osjećaj nesputanosti i slobode, a maštaćete i o tome da pobjegnete negdje daleko od ljudi. U poslu su mogući nesporazumi. Kolega će prečuti bitne informacije ili činjenice i time usporiti radni proces. Odgovaraće vam rad u samoći ili kod kuće, a smetati gužva ili žamor kolega.

Rak


Imaćete priliku da odahnete i posvetite se stvarima koje vas vesele i ispunjavaju. Planete će istaknuti potrebu za putovanjima i intenzivirati društveni život. Više ćete posjećivati prijatelje ili se s njima upustiti u zajedničke poslovne poduhvate. Zdravlje će vam biti jako dobro – pravi je trenutak da počnete vježbati!

Lav


Emotivne spone biće čvrste, ali ljubavni odnosi neće biti lišeni napetosti. Preispitivaćete sebe i partnera i gubiti se u analizama. Strogo ćete ocjenjivati svoje, ali i postupke druge strane pa će vaše nezadovoljstvo rasti. Šutnjom ćete pogoršati situaciju, a partneru neće biti jasno šta vam je skrivio. Shvatićete da ste pretjerali.

Djevica


Vaš dom danas bi mogao biti vrlo popunjen, jer će vam stalno dolaziti neki gosti koji su trebali doći ranije, ali nisu. Stoga biste većinu dana mogli potrošiti na uređivanje doma i posluživanje gostiju. Nemojte zaboraviti da su svi došli vidjeti vas, a ne koliko vam je čisto. Opustite se i uživajte, uvijek ima vremena za spremanje.

Vaga


Bićete objektivniji i kritičniji prema vlastitom ponašanju. Popravićete odnose na poslu, s kolegama i šefovima te roditeljima. Ipak, kako ste izloženi Mjesečevom uticaju i dalje budite oprezni sa zdravljem. Nešto ćete morati i sami istražiti pa budite spremni na vrijeme pred računarom ili knjigama.

Škorpija


Zaokupite partnerovu pažnju novim sadržajima, ali veče provedite nasamo. Potrebno vam je više intimnih trenutaka. Ako ste slobodni, večernje druženje pretvoriće se u nezaboravnu avanturu. Ukoliko osjećate jaku nervozu, bavite se aktivnošću koja će vas smiriti, najbolje radom u vrtu.

Strijelac


Očekuje vas ljubavna avantura koja će vam donijeti mnogo uznemirenosti. Biće sve jednostavnije ako odmah na početku shvatite šta možete očekivati od takve veze pa se nakon toga prepustite jedno drugom i uživate. Nezaposleni se mogu nadati novoj prilici – neko od prijatelja mogao bi poslužiti kao posrednik.

Jarac


Budete li fleksibilni i spremni na saradnju, otvoriće vam se niz novih mogućnosti. Preduzetni ste i obavljate obaveze s lakoćom. Ukoliko očekujete poziv iz inostranstva koji se tiče posla ili obrazovanja, preduzmite potrebne predradnje. Ako ste željni ljubavi, očekuje vas povoljan slijed zbivanja – na pomolu je avantura ili početak zanimljive veze.

Vodolija


Imaćete napete odnose s ukućanima. Veče obećava više sklada pa se za dana nastojte odmoriti, kako biste se pripremili za večernji izlazak. Ljubavni odnos biće pun strasti, ali i svađa pa ćete se s partnerom često miriti i svađati. Ipak, jedno bez drugog nećete moći.

Ribe


Uživaćete povjerenje i pažnju bližnjih i provoditi ugodne sate u zajedničkom druženju. Budite otvoreni prema novim kontaktima i ne ustručavajte se pokazati emocije i potrebu za prijateljstvom. Ako imate brata ili sestru, mogli biste imati zategnute odnose. Međutim, dan je odličan za razgovore i pokušaje pomirenja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info