Dnevni horoskop za 13.10.2021.

0

Ovan


Veseliće vas posjeta osobe iz drugog grada. Ako ste u ozbiljnoj vezi, mogući su razgovori o braku, potomstvu ili početku zajedničkog života. Ukoliko postoje osobe koje vas iscrpljuju do krajnjih granica izdržljivosti, vrijeme je da takve udaljite iz svog života. Ako budete popustili, opet ćete ih natovariti sebi na vrat.

Bik


Ako ste planirali kupovinu ili neku drugu aktivnost koja zahtijeva izlazak iz kuće, spriječiće vas nenajavljena posjeta ili kućne obaveze. Vaša neodlučnost dodatno će pogoršati ionako zapetljanu emotivnu situaciju. Ljutićete se na nekog kome ste posudili novac, a ne vraća vam ga.

Blizanci


Analizirajući svoje nedavne postupke i djela, doći ćete do dubljih spoznaja o sebi i svom životu. Dan posvetite sebi, a ako ne možete drugačije, odvojite nekoliko sati koji će biti samo vaši. To će vam pomoći da vratite izgubljenu energiju i posložite neke utiske u pravu cjelinu. Pripazite na osjetljivu probavu.

Rak


Teško ćete se opuštati, misli će vam se vrtiti oko nedavnih poslovnih događaja – razmišljaćete u čemu ste pogriješili. Opustite se, ništa loše se ne zbiva. Partner bi se mogao osjećati zapostavljenim. Nemojte ga isključiti iz svojih problema nego ih podijelite s njim – biće srećan što vas može savjetovati i pomoći.

Lav


Raspolagaćete zavidnom količinom energije. Bićete rado viđen gost u društvu i zračićete šarmom. Sa svima ćete se dobro slagati i sklapati nova, zanimljiva poznanstva. Vaše samopouzdanje će ostaviti snažan utisak na osobu do koje vam je stalo pa nije isključeno da baš danas započnete novu vezu.

Djevica


Ako vam je stalo do veze, nemojte je ugrožavati prigovaranjima. Ne dopustite da vas savlada neraspoloženje – prisilite se na sport i fizičke aktivnosti, jer ćete tako izbaciti negativnu energiju. Opustite se u dobrom društvu koje će iz vas izmamiti osmijeh.

Vaga


Svaka aktivnost koja će zapošljavati vaš intelekt, naročito čitanje ili razgovor s pametnim pojedincima, ispunjavaće vas pozitivnom energijom. Ukoliko vašeg partnera brine neki problem, znaćete ga mudro riješiti. Primićete zanimljive telefonske pozive, a moguće je i da slučajno sretnete osobu koja vam se sviđa.

Škorpija


Nemojte dopustiti neraspoloženim osobama da vam pokvare dan. Družite se s onima koji su veseli, jer će njihova pozitivna energija podsticajno djelovati na vas. Ukoliko naiđete na povoljne cijene nekih proizvoda, vodite računa da ne izađete izvan svojih finansijskih okvira. Dosta ste izloženi troškovima pa pripazite.

Strijelac


Bićete puni energije. Ako niste već dugo vidjeli prijatelje, iznenadite ih telefonskim pozivom. Mogli biste se brzo dogovoriti za izlazak i odlično se zabaviti, prepričavajući anegdote iz svojih života. Ugodno će vas iznenaditi izraz poštovanja koji će vam uputiti starija osoba. Odnos s djecom biće prožet skladom.

Jarac


Neće vam biti do druženja. Više će vam odgovarati osamljivanje, slušanje muzike i izbjegavanje kućanskih obaveza. Uprkos trzavicama i neslaganju, ljubavna zbivanja biće pozitivna. Nemojte biti nezadovoljni i prigovarati i onda kada je sve u redu. Manji zdravstveni problemi javiće se zbog nataloženog stresa. Odmarajte!

Vodolija


Bez obzira na obaveze, potrudite se da provodite više vremena s partnerom. Neka večernji sati proteknu u opuštenom druženju i razmjeni misli i osjećanja. Pružite ruku pomirenja prijatelju s kojim niste u najboljim odnosima – vrijeme je da se prestanete ljutiti jedno na drugo. Ako imate obaveza u gradu, uspješno ćete ih obaviti.

Ribe


Moraćete se više pozabaviti potrebama starijih članova porodice ili djece, a svoje interese odgoditi. To će vas činiti nezadovoljnima, jer ćete imati osjećaj da se previše morate žrtvovati i odricati. U ostalim partnerskim odnosima, od bračnih do poslovnih, moraćete biti popustljiviji i tolerantniji te još jednom razmisliti o ispravnosti nekih odluka.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info