Dnevni horoskop za 12.10.2021.

0

Ovan


Danas ste puni ljubavi i razumijevanja za svoje bližnje. Razmišljate o romantičnim situacijama s voljenom osobom. Malo putovanje s voljenom osobom biće vam posebno privlačna ideja. Organizujte veče s voljenom osobom ili bliskim prijateljem. Bićete jako zadovoljni na kraju druženja.

Bik


Bićete brzi i spretni u svemu čega se prihvatite. Lakše ćete rješavati razne obaveze i uspostaviti skladan odnos s drugima. Razdoblje je pogodno za potragu za radnim mjestom, unapređenje, ali i za ljubavna osvajanja i romantiku. Shvatićete da jedna ljubavna prilika nije prokockana do kraja i da nade još uvijek ima.

Blizanci


Ma koliko se trudili da se povučete i budete sami, nećete moći izbjeći ljude i razgovore o bitnim temama. Djeca, roditelji ili kućni radovi zahtijevaće odricanja i strpljenje. Odnos s partnerom biće potisnut u drugi plan. Nećete imati previše slobodnog vremena, ali moraćete poraditi na bračnoj komunikaciji.

Rak


Velikodušno ćete pomoći bliskoj osobi, što će ona znati cijeniti i uzvratiti. Druženje s prijateljima koje dugo niste vidjeli neće proteći kako ste očekivali. Osjećaćete da su postali drukčiji, ali možda ste se i vi u međuvremenu promijenili. Naći ćete se u centru nečijeg zanimanja ili će vam neko uputiti kompliment zbog izgleda.

Lav


Odluke ćete donositi pod pritiskom pa nećete biti sigurni u njihovu ispravnost. Bićete dekoncentrisani i teško ćete se fokusirati na detalje. Možda nećete razumjeti šta se od vas traži kada je u pitanju obavljanje poslovnih zadataka. Ne ustručavajte se zatražiti dodatna objašnjena od šefova, kako biste izbjegli greške.

Djevica


Putovanja, učenje i komunikacija ići će vam od ruke. Prilagodite se situacijama i izvucite najbolje iz onoga što vam se nudi. Zamolite za razgovor osobu koja bi vam mogla pomoći u poslu. Ukoliko vas neko od prijatelja pozove na kafu, svakako prihvatite, jer biste se mogli iznenaditi poznanstvom od kojeg ćete u budućnosti imati velikih koristi.

Vaga


Ovo je vaše vrijeme koje nikako ne treba propustiti kao srećnu mogućnost za važnu životnu prekretnicu. Lična snaga i pozitivna energija proizlaze iz kosmičkog poretka koji vam donosi privilegovani položaj. Mogući su problemi sa disajnim putevima pa izbjegavajte zadimljene prostorije.

Škorpija


Neskloni ljudi i situacije prisiliće vas da shvatite prednost taktike i promišljenosti. Suprotnosti vaše poslovne i privatne situacije čine vas nesigurnima. Teško pronalazite ravnotežu, ali možda previše očekujete od sebe, a premalo se oslanjate na partnera. Ne oklijevajte postupiti onako kako vam savjest i srce nalažu.

Strijelac


Zaboravite na loša iskustva. Okrenite se ostvarenju novih planova ili na nov način pristupite određenim ljudima i problemima. Možda će vam neplanirani poslovi pokvariti planove, na razočarenje vašeg partnera ili djece. Kako god bilo, prihvatite se posla, jer će vas iznenaditi lakoća s kojom ćete ga obavljati.

Jarac


Ljubav dobija na važnosti, posebno među mlađima i slobodnima. Imaćete više uspjeha u ostvarenju ljubavnih želja, a možda ste već i zaljubljeni. Ne oklijevajte da se predstavite nekome u najboljem svjetlu, jer ćete tako ostvariti stratešku prednost. Odlučnost će polučiti rezultate pa budite uporni u onome što želite.

Vodolija


Rasterećenje od problema i onoga što vas tišti potražićete u društvu prijatelja. Međutim, shvatićete da time niste riješili uzrok problema. U emotivnom životu biće istaknuta vaša neodlučnost. Ponašaćete se proturječno pa ćete partnera zbuniti. Tokom večernjih sati moguć je otvoren razgovor u kojem ćete istresti svoje probleme.

Ribe


Razmišljali ste o promjeni karijere? Danas biste mogli čuti o nekim ponudama, možda čak i od svojih prijatelja. Za vas je ovo povoljno vrijeme za promjene. Profesionalne promjene su pozitivne pa vam je izvjesno napredovanje u karijeri. Istražite malo šta vam se nudi. Neke od prilika su stvarno odlične!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info