5 fantastičnih karmina za ovu jesen

0

S obzirom na to da se tokom jeseni uglavnom nose neutralne boje, koje i odgovaraju samom godišnjem dobu, to ipak ne znači da vaš stajling ne možete obogatiti i osvježiti pomoću modernih, privlačnih nijansi karmina, a koje dolaze iz toplijeg spektra. Shodno tome, donosimo pet fantastičnih koje su apsolutno idealne za sumorne jesenje dane.

Dramatično crveno vino


Tako moderna i sofisticirana boja, a koja će vam pomoći da izgledate veoma zavodljivo i pomalo dramatično. Odlična za sve prilike, ova prekrasna nijansa uvijek će privući pažnju, a odgovara gotovo svakom tenu.

Ruska crvena


Ukoliko volite MAC kozmetiku, a posebno karmine, onda vam je poznato kako je ova nijansa jedna od najpopularnijih. Veoma privlačna, Ruska crvena će na najljepši mogući način definisati vaše usne, a uvijek ćete biti u prvom planu, gdje god se pojavite.

Istinski koral


Živahna nijansa korala, koja je obogaćena podtonovima narandžaste, zapravo stvara pravu koralnu nijansu. Tmurni jesenji dan ili veče – sasvim je nebitno, jer je ovo nijansa koja odgovara baš svim prilikama.

Električna narandža


Budite odvažne ove jesenje sezone tako što ćete birati karmin u prekrasnoj nijansi narandže. Ova nijansa će u potpunosti osvježiti vaš izgled, a odlično se uklapa u svaki stajling.

Intimna ružičasta


Veoma diskretna, ali opet jednako privlačna, puder ružičastu nijansu karmina možete nositi svakodnevno. Ovo je boja koja je gotovo uvijek popularna, a posebno tokom jesenje sezone – topla i privlačna, uljepšaće vam i najtmurniji jesenji dan.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info