Vaga: Sedmični horoskop za period od 11.10.2021. do 17.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Planetarne pozicije su takve da vas čas vraćaju unazad, a čas vas guraju da idete naprijed. Merkur u vašem znaku griješi, kasni, sapliće se. S druge strane, Venera, Sunce i Mars vas pokreću – daju vam snagu, volju i elan, daju vam kreativnost i to da se iz svake komplikovane situacije iščupate na najbolji način i ostvarite dobar rezultat.

Sve ono što ste u proteklom periodu pokrenuli počeće od ove sedmice da daje prave rezultate. Sa onim što kasnite – požurite, obavite. Finansije – i pored svih teškoća – dobro.

Ljubav. Merkur je i dalje retrogradan u vašem znaku, usporava i staje u potpunosti za vikend. Imaćete milion i jedno pitanje i potpitanje koje ćete postavljati sebi u vezi vaših želja, ali i u vezi odnosa u kojem ste.

S druge strane, Venera, koja predstavlja vas, slobodno juri kroz znak Strijelca, dobro aspektovana od strane Saturna – sve vi te odgovore na pitanja već znate, odluke su odavno donesene u vama – samo je pitanje kada ćete ih sprovesti. Neki će ih sprovesti na spajanje, neki na razdvajanje.

Slobodne Vage – pa, teško da ćete još dugo biti slobodne. Prošlost i noviteti vas ruku pod ruku, spopadaju sa svih strana…

Hrana. U ovoj sedmici vaš apetit će biti pojačan i teško ćete ga držati pod kontrolom. Mamiće vas zalogaji, slatki i slani i non stop ćete nešto grickati između obroka. I dalje postoji potreba da se što više hidrirate pa makar tu budite odgovorni prema sebi.

Zdravlje. Uglavnom sitniji zdravstveni problemi, najprije sa disajnim organima, lumbalnim dijelom kičme.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info