Strijelac: Sedmični horoskop za period od 11.10.2021. do 17.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Jeste da se polje pokreta pokrenulo, ali nije jurnulo – taj film nećete skoro gledati sa Saturnom u ovom polju – što bi značilo da od ove sedmice, sve ono što ste u prethodnom periodu radili, počinje da se uobličuje, pomijera i da daje rezultate.

Čak i ako ste od nečega odustali, možete shvatiti da su vam šanse ponovo otvorene. Mnogo toga će se od ove sedmice rješavati, dolaziti na svoje mjesto, zaključivati se. Obradovaće vas u drugom dijelu sedmice i neke informacije ili papiri koje ste čekali dugo, predugo.

Ljubav. E, sada ta Venera u vašem znaku zaista počinje da radi za vas. I Saturn u polju pokreta se od ponedjeljka kreće naprijed, brzinom puža – ali se kreće!

Generalno gledano, nikakve spektakularne probleme u svojim emotivnim relacijama ne bi trebalo da imate osim ako ste izrazito sposobni da ih sami napravite, ali i za to bi vam trebalo dosta truda. Zato, vrlo jednostavan savjet – uživajte sa osobom koju volite, a ako vam baš baš dođe da nešto pokvarite – ne dajte sebi!

Slobodni – prošlost, prošlost, novo, prošlost. Da li ćete da se okrećete ka prošlosti koja je jača ili ćete da date šansu novitetima – to je već vaša stvar.

Hrana. Trebalo bi da i dalje uzimate dosta tečnosti, pogotovo čajeva sa limunom, medom, đumbirom. U većoj mjeri konzumirajte povrće, pogotovo kupus, brokulu, kelj, bijeli luk. Smanjite unos krompira i mahunarki. Izbjegavajte veće količine začina, pogotovo ljuto.

Zdravlje. Vaša energija se lagano vraća.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info