Ribe: Sedmični horoskop za period od 11.10.2021. do 17.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. I eto Venere u dobrim aspektima u vašem polju karijere – da vas nagradi za zasluge iz prethodnog perioda, da vam otvori neke prilike i šanse, ali i da vam jednim dijelom da uvid u ono što vas čeka od kraja ove godine.

Ne može se reći da će vam ova sedmica biti lagana, ali će biti lakša. Taj mentalni napor koji morate da ulažete u poslovni segment postoji i dalje, ali će ipak u danima koji su ispred vas sve da se odvija brže i djelotvornije. Niste još uvek zadovoljni stanjem u segmentu finansija. Ali ćete biti.

Ljubav. Neke će se misli i osjećanja uskladiti u vama. Neke će se prave riječi pronaći. Iako planete koje pokazuju i partnera i vas trenutno idu unazad i zastaju – i sve to govori da ni jedno ni drugo niste u bajnom stanju i raspoloženju – ipak u ovoj sedmici postoji ta nit koja vas spaja i vraća jedno drugom, koja čini da se ljepše i lakše sporazumijevate, da više dajete sebe, emociju i strast.

Slobodne Ribe, sem te prošlosti, koja će i dalje biti stavka broj jedan u vašem emotivnom životu, od ove sedmice se otvaraju i prilike za nove ljubavi. Najprije će one ići kroz poslovni segment, ali mogu biti i preko društvenih mreža, izlazaka.

Hrana. Manje mesa, ali zato više ribe, bilo da je ona riječna ili morska, to će i te kako i vašem stomaku, ali i vašem organizmu i zdravlju prijati. Takođe, ne posežite za slatkišima svaki čas, više se okrenite voću – naročito citrusima.

Zdravlje. Nesanica, problemi sa spavanjem. Takođe, osjetljivost zglobova i disajnih puteva.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info