Rak: Sedmični horoskop za period od 11.10.2021. do 17.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Venera u vašem polju poslovne svakodnevnice sada zaista počinje da radi za vas. Donosi vam posvećenost ciljevima i obavezama, njihovo završavanje na neki lakši i jednostavniji, ljepši način. Takođe, donosi vam obnove dogovora, povratke nekih osoba sa kojima ste sarađivali, ali  daje šansu da se otvore i novi poslovni projekti.

Međutim, sve ovo lijepo ne znači da je pred vama jednostavna sedmica. I dalje će biti sporosti i težine u komunikaciji sa saradnicima i poslovnim partnerima. I dalje će biti zastoja, grešaka i kašnjenja.

Ljubav. Biće odnosa u kojima će partneri lako postizati kompromise, lako prevazilaziti problematične situacije i pronaći zajednički jezik i vrijeme za uživanje. A biće i onih odnosa u kojima to neće biti baš tako jednostavno. I kod jednih i kod drugih prošlost mnogo utiče na to kako vam je danas.

Kod prvih parova – i ranije ste bili spremni da rješavate stvari iz korijena pa ćete to i sada nastaviti. Kod drugih – ranije ste gurali stvari pod tepih, a one neminovno kad tad izađu na svjetlost dana.

Slobodni Rakovi – lijepi kontakti, bilo da je u pitanju prošlost (trenutno je jača) ili nešto novo. Bitno je da vas ovo „diže“.

Hrana. Uhvatiće vas neko prolazno neraspoloženje tokom ove sedmice pa će vam svaka hrana biti neukusna, nećete biti nimalo gladni i nećete uživati ni u najomiljenijim jelima. Ako ništa drugo, makar konzumirajte više voća i više tečnosti, naročito čajeva.

Zdravlje. Vrijeme je da mijenjate navike i više se posvetite sebi. Sada to možete.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info