Lav: Sedmični horoskop za period od 11.10.2021. do 17.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Pokrenuće se nešto što je bilo zakočeno, stići će lijepe vijesti do vas, doći će informacije koje su vam potrebne, konačno će odgovori koji su vam potrebni biti tu. Vaša kreativnost će se pojačati, zapljusnuće vas talas pozitivnije i konstruktivnije energije, krenuće neke situacije lakše.

Naravno, ovo ne znači da će se automatski sve namjestiti onako kako vama odgovara – biće tu još sto i jedna situacija koja će vas vratiti korak unazad, unervoziti, zbog koje ćete kasniti. Ali bitno je da su se stvari pomjerile, zar ne?

Ljubav. Venera u vašem polju ljubavi, zabave, kreativnosti od ove sedmice radi za vas, a radi i za vaša partnerstva, jer je u dobrom odnosu sa Saturnom koji predstavlja vašu voljenu osobu.

Osjećate potrebu da se više povežete sa osobom koju volite, da sredite neke situacije, da se vratite korak unazad i ispravite ukoliko je to potrebno. Osjećate potrebu da više uživate jedno sa drugim.

Slobodni Lavovi – ljubavi nove, ljubavi stare. Novi poznanici i stari znanci. Kontakti sa novim osobama, ali i sa bivšim partnerima. Štagod da je, ko god da je – prepustite se i uživajte u dešavanjima, potrebno vam je to.

Hrana. Imaćete utisak da nikako ne uspijevate da u potpunosti zadovoljite glad koju osjećate. Svaki čas ćete posezati za hranom, svaki čas nešto grickati. Privlačiće vas i hrana koja je jako začinjena, pikantna. Umjesto slatkiša – južno voće, naročito mandarine.

Zdravlje. Imunitet vam još uvijek nije sjajan, čuvajte se prehlada.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info