Blizanci: Sedmični horoskop za period od 11.10.2021. do 17.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Postojaće i dalje vaša usporenost, nemogućnost da dovoljno brzo odreagujete na neke situacije, postojaće i poneka greškica i kašnjenje. Moraćete da rješavate mnogo toga i vjerovatno ćete dosta vremena trošiti na dogovore i na papirološka pitanja.

Ali opet, suviše je toga sada na vašoj strani da bi vam ovo donijelo iole trajniju ili veću problematiku. Štaviše, mogu tokom ove sedmice doći i neke prijatne informacije do vas, najave napredovanja ili poboljšanja u finansijskom dijelu.

Ljubav. Vaš vladar Merkur je još tokom ove sedmice retrogradan, u fazi usporavanja pa tu i tamo poneki sitan zastoj može da bude vezan za vaš emotivni život, ali ovo su sve prolazna i ne tako značajna dešavanja.

Partner umije da se na pravi način postavi prema vama i da vam pruži pažnju i podršku, a i vi umijete da na isti način uzvratite. Dakle, na sitna saplitanja ne obraćajte pažnju, bitno je da je suština odnosa kako treba.

Slobodni Blizanci, vaš društveni život i aktivnost se popravljaju. Iako prošlost još uvijek ima glavnu riječ, od ove sedmice se pojavljuje i mogućnost za „nove učesnike“ u vašem ljubavnom saobraćaju.

Hrana. Po pitanju apetita ići ćete u ovoj sedmici iz krajnosti u krajnost – čas gladni kao vuk, čas mrljavite po tanjiru i preskačete obroke. Uzimajte više tečnosti i ne jedite s nogu – preskačite brzu hranu, grickalice i slatkiše. To pravi obroci nisu.

Zdravlje. Prehlade i nešto slabiji imunitet.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info