Bik: Sedmični horoskop za period od 11.10.2021. do 17.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Vi nećete biti osoba koja će tokom ove sedmice izazivati tenziju u poslovnom okruženju, ali ćete imati utisak da se sve to preliva preko vas. U smislu da štogod ne ide kako treba, od vas će se očekivati da riješite i obavite.

Moguće je da se u vašoj radnoj sredini sada dešava i neka reorganizacija, promjene pa ste vi opet osoba koja je dobila najodgovorniju ulogu u svemu ovome. Lijepo ćete vi plivati u poslovnim vodama i biti zadovoljni onim što ostvarite. Dobijate informacije koje vam se dopadaju u vezi finansija.

Ljubav. Vaše raspoloženje se popravlja, a partner vas prati u stopu. Vi ste u ovoj sedmici u skladu sa sobom, sa svojim osjećanjima i odlukama. Imamo dvije situacije kada je vaš partner u pitanju – prva je da on može biti u nekim svojim problemima i opterećenjima pa ćete vi biti neko ko ga „izvlači“ i daje mu vjetar u leđa.

Druga je da je partner zaokupljen samo sobom i da mu trenutno uopšte niste na listi prioriteta. I u tom slučaju, vi ste neko ko u ovom periodu „izvlači“ odnos. Na mišiće doduše, ali šta je tu je…

Slobodni Bikovi, aktuelne su prošlosti koje nisu na pravi način zatvorene. Ali počinju da budu aktuelni i noviteti.

Hrana. Ove sedmice vam je apetit pojačan. Kao da ste ušli u jednu od svojih hedonističkih faza – sve volite, sve vam prija, u svakom zalogaju uživate. Ukoliko ste započeli sa nekim novim režimom ishrane ili sa dijetom, malo je vjerovatno da ćete ovo uspjeti da održite.

Zdravlje. Moguće su slabije prehlade.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info