ZARA: Ovo su najmodernije cipele ove jeseni

0

Jesenja sezona je vrijeme kada je potrebno i obuću prilagoditi datim vremenskim uslovima, a u zavisnosti od toga kakav stajling želite da postignete tokom jesenje sezone, ZARA se pobrinula da uvijek izgledate veoma moderno. Kada je u pitanju jesenja sezona i obuća, sljedećih šest modela su nam najdraži, a sigurno će vam pomoći da dobijete moderan i upečatljiv stajling.

Cipele za svaki dan


To je sasvim neminovno i na to smo do sada već navikle – jesenja sezona rezervisana je za gležnjerice svih boja, oblika, veličina… Da, jednostavno ih ne možemo izbjeći tokom jeseni (a i zašto bismo?), posebno kada su u pitanju tmurni i kišni jesenji dani.

Shodno tome, poželjno je nabaviti par udobnih kožnih gležnjerica (bez brige, nosićete ih i za vrijeme ranog proljeća) koje možete nositi svakodnevno. Upravo takve i jesu ove ZARA gležnjerice – imaju nešto nižu petu i veoma su udobne, a dizajn je urban i moderan. Kupite ih ovdje.

Ultra upečatljivo


Sasvim je sigurno da gotovo svaka žena želi da ima veoma upečatljiv stajling. Takođe, sasvim je sigurno da se to može postići na više načina – određeni komadi garderobe svakako prednjače prilikom postizanja ovog efekta. Međutim, obuća vam takođe može pomoći da dobijete ultra upečatljiv stajling, a za to se ove jesenje sezone pobrinula ZARA.

Naime, imajući u vidu kako je crvena jedna od najupečatljivijih boja (tokom svih sezona), sasvim je razumljivo to što je ona u prvom planu čak i kada je u pitanju obuća. Moderne čizmice u ovoj boji odlično će vam doći tokom kišnih jesenjih dana, veoma dobro se mogu iskombinovati sa farmericama, pantalonama pa čak suknjama i haljinama, a podariće vam ultra upečatljiv stajling. Kupite ih ovdje.

Za niske dame


“Eh, da sam samo par centimerata viša…”, jedna je od rečenica koju mnoge od nas često izgovore. Međutim, imajte na umu kako moda ima rješenje za sve pa i za ovo. Ako ste niska dama, sigurno vam je već poznato kako vam određeni komadi garderobe mogu pomoći da dodate par centimetara svojoj silueti (primjera radi: svi komadi garderobe sa visokim strukom i haljine i suknje na preklop), ali u tome vam mogu pomoći i određeni modeli obuće.

Kada je riječ o obući, to su najčešće svi modeli obuće boje kože – oni stvaraju vizuelni efekat dužih nogu pa, samim tim, vizuelno izgledate više. A još bolji efekat postižete kada birate gležnjerice boje kože ili u nekoj od nijansi smeđe, a sa blago šiljatim vrhom i potpeticama srednje veličine. Moderne i privlačne, veoma lako ih možete uklopiti u svakodnevni stajling, a sigurno će vam pomoći da izgledate više! Kupite ih ovdje.

Ravno je ravno


Ukoliko volite ravnu obuću, onda sigurno imate više pari beletanki ili mokasina. Kada je riječ o ovim drugim, poznato vam je kako se mokasine veoma dobro mogu iskombinovati sa svim modelima pantalona, a odlične su za mnogobrojne prilike. Takođe, ovdje postoji i više modela – ravni, zaboljeni ili šiljati vrh – koji mogu biti u mnogobrojnim bojama i dezenima.

I, mokasine su odlične i iz još jednog razloga: kada vam je cilj da vaš stajling odiše elegancijom i dobrim ukusom (pored garderobe) poželjno je da birate i mokasine u tom stilu. Upravo takve su i ove ZARA mokasine sa kopčom (možete ih pronaći u pet fantastičnih boja) koje možete nositi baš u svim prilikama. Možete ih kupiti ovdje.

Nikud bez čarapa


Ovo je jedna od onih priča: “Ili ih volite ili ih mrzite”. Ukoliko je ovo prvo u pitanju, odmah da vas obradujemo: čarapa čizmice su i dalje popularne i moderne, a veoma su zgodne za suve i tople jesenje dane. Možete ih dobro iskombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe, bilo da je riječ o suknjama, haljinama ili pak pantalonama.

Ono što je dobro, konkretno kod ovih čarapa čizmica, jeste i to što nam one dolaze u neutralnoj nijansi pa su kombinacije s drugim bojama zaista mnogobrojne – potrebno je samo da pustite mašti na volju, a ove ZARA čarapa čizmice možete kupiti ovdje.

Sasvim obične štikle. Ili ipak ne?


Klasične salonke jedan su od najčešćih izbora, ali koliko pari pomenutih štikli imate? I, jesu li sve crne? Daleko od toga da ima nešto loše u tome što volite crne štikle, ali one često mogu uticati na to da vaš stajling izgleda i pomalo staromodno (naravno, to dosta zavisi i od ostatka kombinacije).

Da biste to izbjegle, ove jesenje sezone birajte salonke u boji. I, to ne mora da bude žuta ili crvena ili neka treća jarka boja – odlično ćete uraditi i ako izaberete plave, zelene ili srebrne. Osvježiće vam stajling i odlično će se uklopiti u jesenju sezonu. Ove fantastične salonke možete nositi u svim prilikama, a kupiti ih možete ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info