Vodolija: Sedmični horoskop za period od 04.10.2021. do 10.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Mlad Mjesec u znaku Vage daje vam podršku za sve vaše planove i namjere, a njegov dispozitor Venera od četvrtka pa nadalje, u vašem polju budućnosti, radi za vas sve u šesnaest. Naučili ste neke teške lekcije i prošli kroz period koji je bio izuzetno zahtjevan po vas.

Sada je vrijeme da se sav taj trud isplati – manjim dijelom od ove, a mnogo većim od naredne sedmice. U ovoj sedmici, konkretno, drugi vam donose negativnu i zahtjevnu energiju, ali vi to uspijevate da ispeglate i sa tim se izborite. Novac – dobro.

Ljubav. Saturn u vašem znaku sada gotovo pa stoji i od sljedećeg ponedjeljka kreće direktnim hodom. Vodolije su zvanično pred sam kraj ciklusa koji ih je tjerao da se suoče same sa sobom.

Od četvrtka i Venera prelazi u vaše polje budućnosti šansi, povoljnosti, ali ćete njen pravi uticaj krenuti da osjećate od vikenda. A partner? Partner u ovom trenutku ima problem i vi ste mu potrebni. Pružite mu podršku i razumijevanje, koliko god povremeno naporan i zahtjevan bio.

Slobodne Vodolije, ako još jednom kažemo: “Prošlost”, smorićemo vas totalno. Ali trenutno je tako kako jeste. Polako, samo polako.

Hrana. Ukoliko vam stomak češće tokom ove sedmice krči, krklja, buni se, sve vam je jasno – potrebno je da mijenjate navike po pitanju ishrane. Više jedite „kašikom“, više pijte cijeđenih sokova, čajeva, šejkova. Mliječne proizvode znatno umanjite, osim kiselog mlijeka i tvrdih sireva.

Zdravlje. Oscilacije i u mentalnom i u fizičkom stanju. Ipak, bez veće problematike.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info