Škorpija: Sedmični horoskop za period od 04.10.2021. do 10.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Venera će krenuti da radi za vaše polje finansija i materijalne stabilnosti, ali ćete njen pravi uticaj i benefite početi da osjećate zaista od naredne sedmice. Za sada, strpite se malo i kalkulišite sa prilivima kojih čas ima čas nema.

Generalno gledano, sa nadređenima ovih dana budite fini, jer su neke situacije na ivici sukoba. I jedni i drugi balansirate i uzdržavate se, ali dokle ćete tako – pitanje je. Poslovno ćete funkcionisati, ali ćete bukvalno morati da tjerate sebe da se pokrenete. Bićete zadovoljni rezultatima.

Ljubav. Veneru ćemo da ćušnemo iz našeg znaka u četvrtak (ionako je samo gomilu drame donijela) i da je prebacimo u polje finansija – tamo će već „raditi“ kako treba i u našu korist, a ne na naše nerviranje. Ali, da li to znači da će se škorpijski mozgovi i emotivne relacije umiriti i stabilizovati?

Pa – i da i ne. Sve može da se odvija kako treba između partnera i vas, ali vi ćete i dalje da kopate po sopstvenom mozgu, da analizirate i da tražite razloge za nerviranje. Ako vi brljate iza leđa partneru, pričuvajte se da ne budete „savatani“.

Slobodni – za sada – tajne, prošlost, strahovi, osobe koje su zauzete. Pff… Loš izbor.

Hrana. Ukoliko primjećujete da nakon konzumiranja nekih namirnica imate problem sa varenjem, onda znajte da ne radite nešto kako treba. Izbjegavajte prženo, pohovano, premasnu i prezačinjenu hranu. Više povrća, više biljnih vlakana i umjerenost sa mliječnim proizvodima.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem. Potrebna vam je fizička aktivnost.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info