Ribe: Sedmični horoskop za period od 04.10.2021. do 10.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. U ovoj sedmici u jednom momentu sve funkcioniše kako treba, a već u drugom je raspad sistema. Sve šteka – od informacija, papiroloških pitanja, tehnike, dogovora, komunikacije sa saradnicima. Čas vas preko posla zaliva pozitiva i opušteno raspoloženje, čas ne znate gdje ćete prije i na koju stranu.

Uspijevaćete vi da plivate u svemu ovome i da čak izvučete pozitivne rezultate i na kraju budete zadovoljni postignutim. Samo ćete se umoriti u procesu. Uskoro vam idu pozitivnije i lakše stvari.

Ljubav. Još jedan talas problema, nesporazuma, pogrešno protumačenih riječi i postupaka može biti aktuelan tokom ove sedmice u odnosu sa partnerom.

Odnosi koji su suštinski stabilni i Ribe koje umiju realno da sagledaju situacije proći će kroz ovaj period lako, jer “dogovor kuću gradi”. I sve se može razjasniti, o svemu porazgovarati bez drame. Odnosi koji nisu stabilni i Ribe koje uporno žele da gledaju sve kroz roze naočale i idealistički, mogu imati problem.

Slobodne Ribe, ne može se reći da nećete imati prilike, jer hoćete – i stare i nove. Nisu problem prilike, problem je da li ste vi sada spremni za njih.

Hrana. Bilo bi fino da na vašem meniju bude češće kuvana hrana – supe, variva, čorbe. Kombinujte junetinu ili piletinu, a možete i ribu sa različitim vrstama povrća. Mesne prerađevine izbjegavajte, kao i slatkiše. Prijaće vam mliječni proizvodi, naročito sirevi, kiselo mlijeko, kefir.

Zdravlje. Mogućnost respiratornih infekcija i povreda.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info