Ovan: Sedmični horoskop za period od 04.10.2021. do 10.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Promjenjiva sedmica je pred vama, sa mnogo začkoljica i komplikacija u dogovorima i uz povremeno napete odnose sa onima sa kojima ste u poslovnom kontaktu. Balansiraćete koliko god je to u vašoj moći, ali će vas neke situacije povremeno izbacivati iz takta.

U ovim danima postoji šansa i za poslovno udruživanje. Odredite šta je čiji posao odmah u početku, da se ne biste sporili oko ovakvih situacija kasnije. Rješavanje papiroloških pitanja. Finansijski segment nestabilan sa povećanim troškovima.

Ljubav. Venera, partnerska planeta od četvrtka prelazi u znak Strijelca, što vama super odgovara, ali vi ćete njene benefite na pravi način vidjeti tek tamo od 11. oktobra. A tokom cijele ove sedmice, koja je pred nama, aspekti koji se vezuju za emotivne relacije su, blago rečeno, čudni.

Bilo bi baš fino kad biste partner i vi izbjegavali rasprave, bilo da su u pitanju stare ili nove teme. Mirnija će vam oboma biti glava.

Slobodni Ovnovi, velika mogućnost za jak kontakt sa prošlošću ili za obnovu komunikacije u nekim pričama koje su odnedavno počele da se razvijaju. Nešto potpuno novo – možda u danima vikenda.

Hrana. Pred Ovnovima je još jedna energetski zahtjevna sedmica pa su kvalitetni i kaloričniji obroci nešto što vam je neophodno da biste funkcionisali kako treba.

Preporučuje vam se više mesa i ribe, ali izbjegavajte industrijske mesne prerađevine. Uvrstite više špinata i cvekle u obroke.

Zdravlje. Dosta se energetski trošite ovih dana pa je imunitet nešto slabiji.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info