Blizanci: Sedmični horoskop za period od 04.10.2021. do 10.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Malo ćete kasniti, malo ćete zabrljati pokoju obavezu, malo će vas drugi nervirati (a i vi ćete njih), ali suštinski ovo uopšte nije loš period za poslovne teme i dileme. Ovo je period u kojem možete obnoviti neke interesantne poslovne kontakte ili saradnje.

Sa novim poslovnim ponudama nemojte brzati i bez konsultovanja sa onima kojima vjerujete ulijetati u neke dogovore. Malo će vas „voziti“ impulsivnost, a znate i sami da kada žurimo uvijek neki detalj propustimo. Finansije – više troškova za kuću i ukućane.

Ljubav. Da ovu Veneru u četvrtak izbacimo iz Škorpije i ubacimo u vaše polje partnerstava i da možemo da kažemo da su planete definitivno na vašoj strani. Trenutno vas vole i Saturn i Jupiter i Sunce i Mars i Merkur, a Venera će samo da začini i da stavi trešnjicu na vrh torte.

Dobijate čak i mlad Mjesec u polju ljubavi, zabave, uživanja i djece. Pa šta čekate? Idite da se volite sa partnerom i nemojte da se mnogo žalite na povremene, sitne čarke. One su normalan detalj svake ljubavi.

Slobodni Blizanci, tu je staro, a uskoro ide i novo. Vama samo ostaje da birate na koju stranu želite da se okrećete. A možda na više?

Hrana. Smanjite unos mlijeka i mliječnih proizvoda, ali pojačajte voće, naročito citruse – limun, mandarine, narandže. Pojačana doza vitamina vam je sada neophodna. Takođe, češće čajevi – naročito od koprive, kukuruzne svile, peršuna.

Zdravlje. Sklonost prehladama, slabiji imunitet.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info