Vodolija: Sedmični horoskop za period od 27.09.2021. do 03.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Želje su vam velike, a mogućnosti su takve kakve su, koliko vam ih okolnosti otvore. I brzo biste vi sve da završite i pokrenete, ali to teško da će da može sada. U dogovorima, novim poslovima pa i onim starim postoji element kašnjenja, sporosti, odlaganja, prolongiranja.

Planove gurate, ali ih gurate na mišiće i oni sporo idu. Ali idu. I donijeće svoje rezultate, samo još malo tu strpljivost uključite. Sa šefovima se u ovoj sedmici nećete razumjeti. A možda je i bolje da se ne gledate baš često.

Ljubav. Mozgom, raciom, intelektom, komunikacijom, partner i vi funkcionišete. Držite se jedno drugog i podržavate jedno drugo.

A emocije? A emocije negdje iznutra udaraju, sudaraju se same sa sobom i sa vama, nikako da dođu na svoje mjesto i da vi unutar sebe osjetite mir. Sumnje, strahovi, nesigurnosti, prošlost – sve to nekako ključa ispod površine.

Slobodne Vodolije, pored svih retrogradnih planeta koje se sada vezuju za vas i vladar polja ljubavi je krenuo retrogradnim hodom. Neko vam se vraća ili se vi konstantno vraćate u ono što je bilo. A reklo bi se da je prije ovo drugo aktuelno.

Hrana. Kuvana jela, variva, supe, kombinacije više vrsta povrća sa mesom, najbolje su za vas u ovoj sedmici. Daće vam dovoljno snage i energije i pojačati vam imunitet. Takođe, južno voće u što većim količinama. Pokušajte da smanjite slatkiše.

Novac. Novac dolazi i nema ga malo. Ali ga nema onoliko koliko ste zaslužili i koliko vrijedite.

Zdravlje. Nemate dovoljno prostora za odmor, opuštenost, zabavu. Sitne tegobe, problemi sa spavanjem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info