Škorpija: Sedmični horoskop za period od 27.09.2021. do 03.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Kreativnost i planovi su jaki. Ali jaki su i strahovi i nesigurnosti. Čas biste da promijenite nešto, čas se grčevito držite onoga što imate. Međutim, izgleda da ćete i pored početnih kolebanja ipak krenuti u ostvarivanje onoga što ste naumili.

Poslije zastoja dolazi pokret i dešavanja koja će se samo ubrzavati. Neke vam se situacije i neki ljudi vraćaju – od njih ste imali koristi ranije pa ćete imati i sada. Vaše misli i podsvest su sada vaša snaga – jedino sami sebi možete biti prepreka. Borite se, pobijedite sebe.

Ljubav. Venera u vašem znaku, u kvadratnom aspektu sa Saturnom i Jupiterom, maltretira vas. Suviše je to jaka i isključiva energija i osjećanja. Hoćete da budete sigurni u partnera, a misli i strahovi vas mrcvare. Hoćete potpunu kontrolu, a imate osjećaj da se voljena osoba sklanja od vas, da se udaljava ili da nešto muti.

Onaj razumski dio vas pokušavaće da objasni sve i da vas smiri, ali emocije će divljati. Zato vam ova sedmica donosi nemir pa mir, nemir pa mir… I tako unedogled.

Slobodne Škorpije, bivši partneri, stari poznanici – sve to lako nalazi put do vašeg srca i unosi nemire. Noviteti se teško, teško probijaju.

Hrana. Nemojte preskakati doručak i, koliko god vodili računa o svojoj liniji, potrudite se da ovaj prvi obrok bude obilniji, da vas zasiti i da vam dovoljno energije. Više južnog voća, više špinata, tikvica, patlidžana. Od mliječnih proizvoda – kiselo mlijeko.

Novac. Koliko god da novca dolazi, a dolaziće, vi ćete to vrlo lijepo trošiti, preko svake mjere.

Zdravlje. Kod starijih – lumbalni dio, hormoni. Mlađi – urogenitalni trakt, osjetljivost grla.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info