Ribe: Sedmični horoskop za period od 27.09.2021. do 03.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Neke situacije i neki poslovni kontakti i odnosi zaista idu kako treba. Vidite da imate podršku, da se vaš rad cijeni. Trudite se da opravdate povjerenje i nadajte se dobrim rezultatima, jer će ih biti. Međutim, naravno, ima i onih situacija i odnosa i saradnika sa kojima je sve uz natezanje, uz prepreke.

Dogovori ne funkcionišu, komunikacijski problemi postoje, a vjerovatno postoji i teškoća administrativne prirode. Ovdje radite ono što je u vašoj moći, ali se nemojte forsirati, nemojte ići preko svojih snaga.

Ljubav. Partnerska planeta kreće unazad, vaša planeta ide unazad. Sve ide unatraške i ne kako treba. Čak vas i Venera, koja bi trebalo da kao donese ljubav i uživanje, više muči nego što vam prija.

Drage Ribe, pogledajte stanje u svojim emotivnim relacijama i sve će vam biti jasno. Nešto tu nije dobro. Postoje parovi kod kojih se situacija da popravljati, a postoje i oni kod kojih samo trošite vrijeme i drugoj strani i sebi. U svakom slučaju, ne donosite odluke sada. Vi popravljajte ono što se popraviti da. Pa ćemo vidjeti dalje.

Slobodni, vuče zabranjeno voće, vuče prošlost, vuku neke idealističke priče…

Hrana. Više ne varirate toliko kada je ishrana u pitanju, jednim dijelom ste se ustalili, a moguće je čak i da su neki od vas ozbiljno otpočeli sa zdravim i redovnim obrocima. Još uvijek su vam slatkiši slaba tačka, kao i užine koje se uglavnom sastoje od grickalica.

Novac. Ovdje bi situacija trebalo da je u redu, mada će za kuću i ukućane biti nešto više troškova.

Zdravlje. Nemiri, nervoza, nesanica. Mogući i problemi sa hormonima i urogenitalnim traktom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info