Lav: Sedmični horoskop za period od 27.09.2021. do 03.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Sigurno je da će prvu polovinu sedmice obilježiti “cimanje”. Zastoj pa pokret. Kreni, stani. Riješeno je, ništa nije riješeno. Stižem na vrijeme, kasnim. Dogovorio sam se, dogovor se razvlači ili je propao. Otkazivanja. Neke bitnije situacije vjerovatno će ići brže i lakše, ali ćete se na sitnicama konstantno saplitati.

A te sitnice su bitne i baš vam one fale da biste završili sve kako treba. Sada je potrebna ogromna količina strpljenja kod vas i spremnost da napravite kompromis. Bilo kakav, samo da se stvari pokrenu.

Ljubav. Dobar odnos između Sunca koje vlada vašim znakom i Saturna koji vlada vašim partnerstvima govori o tome da možete da sjednete i dogovorite se oko svega. Možete da se razumijete i komunicirate. Mozak radi. Ali osjećanja ovdje šlajfuju i to žestoko.

Koliko god da vam je intelektualno mentalni segment dobar, toliko je emotivni, blago rečeno, u totalnom raskoraku. Ako ste vi osoba kojoj je potrebna ljubav i osjećaj pripadanja, onda ovo nije dobro i nećete biti zadovoljni. Ukoliko vam je na prvom mjestu forma, bićete ok.

Slobodni Lavovi, dešavanja ima, prošlosti ima, noviteta ima. Ali nema vašeg dobrog osjećaja.

Hrana. Za bolje funkcionisanje, ali i bolje raspoloženje, potrebne su male promjene u ishrani. Više konzumirajte ribu, od mesa najbolje ćuretinu, piletinu, jedite banane, orašaste plodove, med, a od mliječnih proizvoda kiselo mlijeko.

Novac. Troškovi, troškovi. Briga da li ćete uspjeti da ispunite obaveze koje imate.

Zdravlje. I u ovoj sedmici sklonost povredama i osjetljiv respiratorni trakt.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info