Jarac: Sedmični horoskop za period od 27.09.2021. do 03.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Nervoza i neki napeti momenti – naglašenije u prvom dijelu sedmice. Čak i odnos sa nadređenima može biti u nekom zastoju ili će se provlačiti tenzija. Umjećete i vi da budete naporni i isključivi pa će drugima biti teško da prate vaš tempo i prilagode vam se.

Ipak, gdje postoji volja postoji i način, a kod vas zaista postoji volja da stvari dovedete u normalu, napravite neku finu organizaciju i završite i svoje obaveze, ali i ono što ste planirali. I pored problema, pred vama je rezultatski dobra radna sedmica.

Ljubav. Red bogatih ljubavnih “obroka”, red hljeba i vode. Red strasti, red ljubomore, nesigurnosti i strahova. Komunikacija u jednom trenutku kvalitetna, u drugom sve frca od tenzije koju oboje potiskujete. Na sve to, poslovni segment i obaveze vam zaista odnose previše vremena i zajednički trenuci baš i nisu toliko česti.

Pokušavajte da date više sebe osobi koju volite, a da umanjite sve ono što je negativno, bar ono što dolazi od vas. Mogući su i neprijatni razgovori i vraćanje na ne baš slatke stare teme.

Slobodni, ima prostora za emotivna dešavanja, stara i nova. Neće to ići baš sjajno, ali ipak ima zanimljivosti.

Hrana. Potrebna vam je raznovrsnija ishrana, jer možete imati manjih problema sa imunitetom. Više jedite “kašikom” – raznorazne supe, čorbe, variva. Pojačajte i unos mesa i ribe, kao i jaja i mliječnih proizvoda. Potrebno vam je južno voće i zeleno lisnato povrće.

Novac. Nešto što ste zaboravili može doći na naplatu. Prilivi su korektni.

Zdravlje. Stariji, mogući problem sa kičmom, naročito je osjetljiv lumbalni dio. Mlađi, solidno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info