Blizanci: Sedmični horoskop za period od 27.09.2021. do 03.10.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Možda će nadređeni, kolege, saradnici očekivati previše od vas. Možda će vas to malo i nervirati i opterećivati. Možda će izgledati kao da nema nikog drugog da završi neki posao ili obavezu, jer će se sve “prelamati” preko vaših leđa.

Ali isto tako, možda ćete vi vrlo brzo naći način ili da ovo okrenete u svoju korist ili da onako fino “zbrišete” iz ovakvih situacija. Vrlo ste kreativni ovih dana pa ćete kreativno umjeti i da se maknete iz onoga što vam se ne dopada ili što vam ne odgovara.

Ljubav. Vaš vladar kreće unazad u ponedjeljak. U prvih par dana može biti sa partnerom nekih kratkotrajnih nesporazuma, trzavica, malo razmimoilaženja u dogovorima i tako to.

Ipak, sa malo dobre volje, a toga trenutno ima i na jednoj i na drugoj strani, prevazići ćemo ovo. Uspijevate vas dvoje da se uskladite i nađete kompromis po bilo kom pitanju, a to je sada najvažnije.

Slobodni Blizanci, to što vaš vladar ide unatraške u polju ljubavi, pretpostavljamo da znate šta znači – u fokus će doći bivši, bilo da ih vi potražite, bilo da oni “pojure” vas. A ima i noviteta pa sve to zajedno i nije toliko loše…

Hrana. Više tečnosti, kroz namirnice bogate vodom kao što su zelena salata, celer, paradajz, špinat, krastavac, ali i kroz variva, supe, čorbe i, naravno, čajeve. Potrebni su vam vitamini i minerali radi jačanja imuniteta. Što više južnog voća.

Novac. Trebaće vam sva vaša kreativnost da smanjite troškove i povećate prilive.

Zdravlje. Stariji – kičma, bubrezi. Mlađi – nešto lošiji imunitet i osjetljiv respiratorni trakt.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info