Dnevni horoskop za 22.09.2021.

0

Ovan


Neko bi danas vaše riječi mogao shvatiti potpuno pogrešno. Iako vam to nije namjera, izgledate nasrtljivo i arogantno u očima drugih. Pokušajte da obuzdate preveliku energiju koja je danas aktivna. Pokušavate da manipulišete voljenom osobom i da je navedete da se prikloni vašim željama.

Bik


Danas širite izuzetnu energiju oko sebe i lako podstičete druge na akciju. Promjena je vidljiva svima oko vas. Imate velike planove za ovaj dan i želite i da ih ostvarite. Velika sigurnost i samopouzdanje u kontaktu sa nekim, kombinovana sa očaravajućim prisustvom, garancija je za ljubavni uspjeh.

Blizanci


Bilo bi dobro danas da pokušate da se prilagodite drugima, jer vas lako mogu doživjeti kao konkurenciju. Vaš nastup izaziva nepovjerenje ljudi oko vas, jer smatraju da suviše ističete sebe. Time što ćete pritiskati neku osobu porukama i pozivima na izlazak, ne činite ništa u svoju korist. Morate biti suptilniji.

Rak


Iako vam pažnja luta tokom današnjeg dana, uspijevate da završite obaveze koje su vam nametnute. Ipak, ovo je malo previše posla za vas pa ćete osjećati veliku energetsku iscrpljenost. Prijedlog za vas je da sa voljenom osobom izađete na ručak ili na večeru i da se opustite u nekom relaksirajućem ambijentu.

Lav


Vi ste odlično raspoloženi tokom cijelog dana i neće vam smetati čak ni povremena podbadanja kolega, koje u ovom trenutku doživljavate kao u potpunosti nebitne. Pomalo likujete zato što ste uspjeli da obavite svoj dio posla prije svih. Slobodnima u večernjim satima izlazak sa društvom.

Djevica


Imate razloga za raspoloženje i veselje. Odradili ste veliki dio posla oko jednog dogovora i shvatate da sada već ništa više ne može da pokvari vaše planove po ovom pitanju. Situacija sa voljenom osobom je dosta stabilna . Zadovoljni ste vašim odnosom i provodite lijepo i opušteno popodne i veče.

Vaga


Imaćete danas manjih problema sa najbližim saradnicima. Koliko god se i vi i druga strana trudili, nekako se razmimoilazite i do bilo kakvog dogovora se teško dolazi. Moguće je da je ovo iz razloga vaše okupiranosti emotivnim segmentom. Niste sigurni da li ste ispravno postupili u nekim stvarima.

Škorpija


Odličan dan za poslovni segment. Neko od vas mnogo očekuje i vi ćete ta očekivanja i opravdati. Potrudićete se da date svoj maksimum u nekim projektima koji su trenutno aktuelni. Ne oklijevajte da nekome ko vam je interesantan pokažete svoju punu pažnju. Nema potrebe da čita između redova.

Strijelac


Možda ste suviše meki prema nekim saradnicima i oklijevate da razriješite nesporazum koji postoji između vas. Smatrate da je kolega suviše nov u poslu koji obavlja i da neke stvari nije uradio namjerno, već iz neznanja ili brzopletosti. Zahtijevate da vam voljena osoba posvećuje svoju punu pažnju.

Jarac


Prosto u nekim trenucima ne možete da povjerujete da nižete dan za danom bez ikakve veće poslovne problematike. Kao da se sve namiješta u vašu korist. Svjesni ste i sami da se odlučujući trenutak primakao u vašem odnosu sa jednom osobom. Spremni ste da nastupite otvoreno prema njoj.

Vodolija


Potražićete pomoć bliskog prijatelja ili starijeg kolege po jednom pitanju koje vas muči. Ne ustručavajte se, trenutno ne možete sami riješiti situaciju. Voljeli biste da vam se na emotivnom planu dese neke lijepe stvari, a ustručavate se da pustite jednu osobu u svoj život malo više. Potiskujete ljubav u drugi plan.

Ribe


Sumnjate da možete završiti jedan posao na vrijeme i shvatate da vas sve više napušta energija i volja da se oko toga uopšte i bakćete. Možda vam malo konstruktivne kritike od strane prijatelja podigne moral. Možete biti razočarani ako ste previše očekivali od jednog kratkotrajnog poznanstva.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info