Škorpija: Sedmični horoskop za period od 20.09.2021. do 26.09.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Nestrpljivi ste i sve biste odjednom. Pa, neće to moći baš tako. To svoje nestrpljenje moraćete da obuzdate, kao i potrebu da svima dokažete da ste samo vi u pravu. Ovo je period u kojem morate da naučite da se prilagodite, koliko god vam to bilo teško.

Da se prilagodite saradnicima, da se prilagodite kolegama i poslovnim partnerima, da se prilagodite zahtjevima tržišta. Možda je vaš način najbolji način, ali taj način sada neće moći da prođe. Zato ćete morati da naučite da čekate. Da čekate svoje vrijeme.

Ljubav. Pun Mjesec u polju ljubavi, opozicija Venere iz vašeg znaka sa retro Uranom iz partnerskog polja i prenaglašeno polje tajni – aspekti koje će Škorpije, bilo da su zauzete ili slobodne, morati da se potrude da riješe.

Ukoliko ste u vezi – manite dramu i ljubomoru, jer može biti neprijatnih dešavanja između partnera i vas. Druga je stvar ukoliko ste STOPOSTOTNO sigurni (a za to moraju postojati realni i opipljivi dokazi – ne vaša paranoja) da partner nešto mulja. Razgovor rješava sve, samo se treba potruditi da razgovarate. Ukoliko vi nešto brljate – i to može doći do partnera, da znate.

Za slobodne, strasti vas lupaju pa ne znate gdje udarate. Svega će biti – i novog i starog. Samo mira biti neće.

Hrana. Manji problemi sa varenjem mogu vas pratiti tokom ove sedmice. Takođe, možete imati i pad energije pa vam je potrebna ishrana da ova dva problema reguliše. Meso vam je neophodno, ali i povrće, integralna riža, hljeb i peciva od zdravog brašna. Jedite jabuke, smokve, suve šljive.

Novac. Novac vam dolazi i nastaviće da dolazi i dalje.

Zdravlje. Ista situacija kao prošle sedmice – hormoni, urogenitalni trakt, grlo, štitna žlijezda.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info