Lav: Sedmični horoskop za period od 20.09.2021. do 26.09.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. U ovoj vam sedmici ništa nije teško. U pokretu ste, aktivni, rječiti, imate snagu i energiju, ali imate i upornost i probojnost pa je sigurno da ćete sve ono što vam je od važnosti ili što se postavi kao prepreka uspjeti da riješite.

Doduše, stoji da ćete povremeno juriti zbog kratkih rokova koje imate da završite neke obaveze, ali će vam to negdje i prijati i činiti vas živima i aktivnima. Odnos sa autoritetima može povremeno biti napet u ovoj sedmici. Sve je rješivo, samo nemojte biti impulsivni i praviti dramu bez potrebe.

Ljubav. Odnos sa partnerom nije loš, ali nije ni dobar. Sve to nešto stoji kao polovično, pomalo nesigurno, ali ako je za utjehu, ima šanse da se popravlja. Ali da bi se popravilo, treba razgovarati.

Neka pitanja stoje ovdje ispod površine i koliko god vas dvoje potencirali na spoljašnjosti, na formi, ta suština ostaje nedotaknuta, a ta suštinska pitanja mogu kasnije napraviti problem. Zato je vrijeme da ih rješavate.

Slobodni Lavovi, polje aktivnosti i pokreta je vrlo naglašeno i sigurno je da ćete uživati u dešavanjima koja vam donose dobro raspoloženje. Ljubavne prilike su, bar za sada, uglavnom stare.

Hrana. Idete iz krajnosti u krajnost kada je ishrana u pitanju. U jednom momentu ne možete da se zasitite peciva, slatkiša, teške, pohovane i pržene hrane. U drugom ograničavate sebe više nego što bi trebalo. Pokušajte da pronađete zlatnu sredinu.

Novac. Novac dolazi, osjećate se malo sigurnije nego inače.

Zdravlje. Mogućnost manjih povreda, respiratorne infekcije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info