Dnevni horoskop za 19.09.2021.

0

Ovan


Osjetićete nalet energije, ali nećete znati kako i kuda da je usmjerite. Budite što aktivniji – šetnjom ili trčanjem izbacite višak energije. Pomaci u emotivnom životu slobodnim donose prilike koje obećavaju više nego što se sada čini. Ako ste posvađani sa simpatijom, dan je dobar za pokušaj pomirenja.

Bik


Planetarni uticaji ponudiće vam priliku za zabavu. Imaćete više vremena za druženje s prijateljima i razne aktivnosti. Bićete smireni, a zadovoljstvo pronalaziti u malim stvarima. Veseliće vas kafa s prijateljima ili posjeta rodbini. I na ljubavnom planu vas očekuju jako lijepa zbivanja.

Blizanci


Okolnosti vas pozivaju na preispitivanje i promjenu vaših tvrdo ukorijenjenih stavova. Shvatićete da se trebate oslanjati na sebe, ali i pronaći način brzog prilagođavanja novim okolnostima. Svađa s bračnim partnerom nastaće zbog različitog pristupa u odgajanju djece. Moraćete se usuglasiti i ne svađati se pred njima.

Rak


Podsjetite se na svoje hobije, nađite vremena za obavljanje stvari koje volite i koje vam proširuju vidike. Učinite svoj život uzbudljivijim, otputujte negdje. Mogli biste kontaktirati s rođacima ili će vam oni doći u posjetu. Šarm i lakoća u ostvarivanju novih poznanstava osiguraće samcima nove ljubavne prigode.

Lav


Više ćete uživati u životu udvoje. Neke prepreke nestaće kao da gotovo nisu ni postojale. S partnerom ćete razgovarati o svakodnevnim izazovima, odlaziti zajedno u kupovinu ili planirati zajednička ulaganja. Posjedovaćete hrabrost i kreativnu energiju koja će omogućiti da se razvijete, ne držeći se više tuđih stavova nego svojih.

Djevica


Više vremena provodićete s ukućanima, najmlađima ili posjećivati rodbinu. Vodićete brigu o drugima. Pomagaćete starijima ili komšijama u kućnim radovima, a roditelji će više vremena provoditi u igri s najmlađima. Odazvaćete se pozivu na ručak ili ćete sami nekoga ugostiti.

Vaga


Osjećaj iscrpljenosti nećete odagnati dugim jutarnjim spavanjem. Mogli biste se osjećati još i lošije pa je bolje da dan provedete u aktivnom odmoru. Izbjegavajte ljude koji vas i inače nerviraju. Bračni sklad narušiće verbalna nadmudrivanja. Ne izvlačite na površinu situacije koje su nebitne i koje su dio partnerove prošlosti.

Škorpija


Odagnaćete iz svojih misli sve probleme i otvoriti se prema životnim radostima. Pokazaćete interes za sve novo i neistraženo. Do izražaja će doći veća naklonost prema ljudima. Rado ćete sklapati poznanstva i otvoreno govoriti o sebi. Moguć je izlazak sa zanimljivim osobama, koji se može pretvoriti u nezaboravnu zabavu.

Strijelac


Poštujte vlastiti duh slobode i nezavisnosti. U protivnom će vaše nezadovoljstvo jačati, a put do cilja biti pun prepreka. Dopustite drugima da budu ono što jesu. Prepustite im neke odluke u korist obostranog zadovoljstva. Manji kvar na automobilu može vas spriječiti da negdje otputujete u planirano vrijeme.

Jarac


Dan protiče u znaku provoda i druženja s prijateljima. Ako ste negdje na putovanju, kući ćete se vratiti puni utisaka. Na pomolu su iznenađenja koja će ljubavni život usmjeriti u novom, priželjkivanom pravcu. Simpatija će vam staviti do znanja koliko joj značite ili vam predložiti nešto što će iziskivati spremnost na promjene.

Vodolija


Preosjetljivost će ometati vaše planove, a neplanirane okolnosti podsticati na preispitivanje dosadašnjih poteza. Istaknuta je vaša intuitivnost koja će vas bolje služiti nego oslanjanje na razum. Izbjegavajte svađe s rodbinom ili komšijama. Ako ste negdje na proputovanju, upustićete se u kupovinu i previše potrošiti.

Ribe


Iako će vas svaka sitnica izbacivati iz takta ne gubite živce, jer je neraspoloženje privremeno i neće ostaviti dubljeg traga. Izdvojite malo vremena samo za sebe, otputujte izvan grada, promijenite okolinu i bavite se onim što vas opušta. Trebaće vam više odmora, jer ste u razdoblju promjena koje vas jako iscrpljuju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info