Dnevni horoskop za 15.09.2021.

0

Ovan


Tok i razvoj ljubavnih zbivanja neće zavisiti samo od vas. Bićete pokretač promjena, ali će posljednja riječ nerijetko zavisiti od druge strane. Ako ste nezadovoljni ljubavnim odnosom, razmislite dobro šta vam je činiti. Nemojte poslije žaliti za izgubljenim. Budite brižni prema svom tijelu i nemojte ga izlagati suvišnim opterećenjima.

Bik


Planetarna zaštita pomoći će vam u postizanju izvrsnih rezultata. Očekujete li poslovne rezultate iz inostranstva ili planirate daleki put i to će se riješiti prema vašim očekivanjima. Najviše će vam odgovarati društvo djece i mlađih ljudi s kojima ćete brzo pronaći zajednički jezik. Uživaćete u neobaveznim razgovorima i laganim temama.

Blizanci


Ne precjenjujte svoje mogućnosti i držite se zlatne sredine prilikom komuniciranja s nadređenima. Iako će vas rad umarati, vaš trud će biti nagrađen. Izbjegavajte posuđivanje novca i poslovanje s bankama, jer dan neće biti povoljan za takvo što. Vaša unutrašnja napetost rezultiraće porodičnim nesuglasicama – nećete popustiti onda kada bi trebalo.

Rak


Preplaviće vas nove ideje, obim poslova će se naglo povećati, ali način provođenja ideja u djela biće otežan. Nailazićete na ograničenja koja ćete moći prevladati jedino uvjerljivošću i dosljednošću. Ljubavna situacija postaje sve zamršenija. Razmislite o tome koliko ste sami tome pridonijeli.

Lav


Ukoliko planirate izlazak sa simpatijom ili druženje od kojeg mnogo očekujete, ne bi bilo loše da sve odgodite za neku drugu priliku. Naravno, možda će sve ispasti na najbolji mogući način, ali moguća su i manja razočarenja na koja nećete biti spremni i otporni. Obratite pažnju na zdravlje – pridržavajte se doktorovih savjeta!

Djevica


Dobro ćete se snalaziti u poslovnim zavrzlamama. Plodnim i kreativnim idejama nadoknadićete nedostatak iskustva, a u nekim odlukama ćete se rukovoditi intuicijom. Ljubavnim životom mogla bi zavladati strast pa nećete biti sigurni gdje prestaje mašta, a počinje stvarnost. To neće biti ni bitno, opustite se i uživajte.

Vaga


Nametnuli ste i sebi i drugima visoke kriterije i nepotrebno se preopteretili brojnim obavezama. U poslovnom smislu trebali biste “zapeti”, jer ćete u protivnom propustiti dobru priliku. Intenzivnije ćete se pozabaviti finansijskom problematikom i dogovoriti s ukućanima dalje zajedničke korake vezane za to.

Škorpija


Odlično ljubavno razdoblje popravlja nedostatke u vašoj vezi. Dobro razumijete partnera i pratite njegove potrebe, kao i on vaše. Bićete vrlo zaposleni, sami sebi ćete nametnuti brz tempo. Mogli biste isprobati svoje vještine u nekom novom poslu i sarađivati s ljudima čije će vas znanje i vještine oduševiti.

Strijelac


Izvrsno ćete se nadopunjavati s partnerom. Vaši razgovori će biti puni kreativnih ideja pa ćete ideje provoditi u djelo udruženim snagama. Ako niste zaposleni, prijatelj će vam preko svojih veza pomoći da nađete posao. Zaposleni bi mogli biti ugodno iznenađeni unapređenjem ili preuzimanjem odgovornijih poslovnih zadataka.

Jarac


Nemojte podlijegati nečijim pokušajima da vas ucijeni ili pokuša privoljeti na nešto što ne želite. Uspjećete u namjerama ako budete djelovali kao individualac. Uživaćete naklonost prijatelja, rođaka i osoba koje stanuju u vašoj blizini. Putem posla zbližićete se s nekim od kolega koji će vas često zvati telefonom.

Vodolija


Odgovaraće vam samoća i tišina pa ćete odlaziti na mjesta na kojima i inače nalazite smirenje. Vaša druželjubivost biće umanjena, što neće promaći bližnjima. Ljubavni partner zapitaće se šta se s vama događa, a pomalo se osjećati i krivim. Objasnite mu da se želite malo odmaknuti od svakodnevnih zbivanja.

Ribe


Dobar nos za isplative poslove i britki um biće vaše najjače oružje. Dodamo li ovome i sticaj srećnih okolnosti, kao i vaš šarm, otvoriće vam se nova vrata. Ukoliko imate neispunjenih želja ili kakvih briga, izolujte se na kraće vrijeme i pokušajte osluhnuti šta vam govori vaš unutrašnji glas.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info