5 jesenjih parfema zbog kojih ćete biti u centru pažnje

0

Ukoliko vam je cilj da se i tokom jesenje sezone izdvojite iz mase (a kome nije?), u tome vam mogu pomoći i određeni parfemi. Preciznije, sljedećih pet uvijek će vas dovesti u centar pažnje.

Carolina Herrera – “CH Women”


Prekrasna mirisna simfonija ruže i agara poboljšana je i začinjena ružičastim biberom, a što ovaj parfem čini idealnim za prohladne jesenje dane. Ovo je parfem koji odražava modernu i samouvjerenu ženu, a višeslojna kompozicija koja se sastoji od cvijeća, citrusa i začina pravo je osvježenje koje će vas sigurno dovesti u centar pažnje, gdje god se pojavite.

Escada – “Celebrate Life”


Parfem koji nas poziva da uživamo u svakom trenutku, da se izrazimo na najbolji mogući način i da istaknemo pozitivan stav koji imamo prema životu. Slavite život svakog trenutka, jer vrijeme nikada ne možete vratiti… Nježne note ruže u kombinaciji sa svježinom cvijeta narandže, sa gornjim notama kruške i ličija, mirisno je savršenstvo koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Lacoste – “Lacoste Pour Femme Intense”


Možemo ga nazvati i koncentracijom ženstvenosti i savršenom ravnotežom između senzualnosti i elegancije. Parfem je nadahnut ženom koja je istovremeno nježna i snažna, samopouzdana i elegantna, a koja se ne boji da traži od života ono što joj i pripada. Suptilne note karamele u kombinaciji sa bugarskom ružom i sandalovinom čine ovo mirisno izdanje idealnim za sve prilike.

Dolce&Gabbana – “Velvet Sicily”


Parfem strasti. Miris žene. Suština Sicilije. Citrusno-cvjetni parfem pobuđuje miris svježe opranog veša osušenog na suncu, a sicilijanski bergamot kombinovan je sa citrusima italijanskog ostrva i akordima crne ruže i sandalovine, kako bi se dobilo nezaobravno mirisno iskustvo koje neodoljivo podsjeća i na kolačiće od badema koji su specifični za Siciliju. Nježan i topao, ovo je parfem koji ćete nositi od jutra do večeri.

Narciso Rodriguez – “Narciso Rouge”


Dovoljno je reći sljedeće: zavodljiv, misteriozan, strastven i ženstven i sigurno već imate predstavu o kakvom se parfemu radi. Ovo ne samo da je veoma seksipilan miris već je i jedan od onih koji podižu strasti na jedan viši nivo. Tako je dobar da će vam sigurno postati jedan od najomiljenijih, ne samo tokom jeseni već i tokom svih sezona. Definitivno je parfem koji će vas u sekundi pretvoriti u damu za kojom se svi okreću.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info