Dnevni horoskop za 13.09.2021.

0

Ovan


Iznenadna želja za nezavisnošću u okviru posla, privatnog života ili veze koja ne funkcioniše, u ovom trenutku se može činiti neodoljivom. Možda imate nevjerovatne ideje koje se tiču promjene posla, selidbe ili pronalaženja novog partnera. Ove ideje mogu djelovati bolje nego što se čine, ali danas nije dan za donošenje bitnih odluka. Sačekajte nekoliko dana i ponovo razmotrite opcije.

Bik


Danas možete primiti toplo, ljubavno pismo, telefonski poziv ili poruku od drage osobe koja živi daleko. To bi trebalo biti divno, ali frustracije koje se mogu javiti kao rezultat razdvojenosti vjerovatno će vas “gurnuti” u razmišljanje o posjeti datoj osobi. To može biti odlična ideja, ali nemojte ništa obećavati. Sačekajte par dana dok ne vidite da li je to izvodivo.

Blizanci


Danas bi vam mogao neko prići i ponuditi mogućnost da povećate prihod, što može zvučati predobro da bi bilo istinito. Obavezno sagledajte sve činjenice prije nego prihvatite ponudu. Nije možda sve onako kako izgleda! Danas nije dobar dan za investicije bilo koje vrste. Nemojte ići grlom u jagode.

Rak


Bez obzira na situaciju, danas možete upoznati nekog uzbudljivog ko u vama izaziva snažnu romantičnu privlačnost. To može biti divno i nema razloga zašto ne biste uživali u društvu, ali budite oprezni prije preduzimanja bilo kakve akcije. Upoznajte tu osobu bolje prije nego odlučite da li želite da se viđate s njom, povremeno ili na duže staze.

Lav


Neugodne situacije, u kojim se danas možete naći, mogu uzrokovati stres. Na um bi vam mogla pasti iznenadna želja za bijegom. Pazite da ne pokušate da se riješite frustracija prekomjernim uživanjem u hrani ili piću. To cijelu situaciju može samo pogoršati. Fokusirajte se na izvršavanje obaveza. Nakon toga otiđite u šetnju kako biste razbistrili misli.

Djevica


Danas bi vas mogle mučiti teškoće u održavanju koraka sa drugima. E-mailovi možda neće prolaziti ili možete zaglaviti u beskrajnim telefonskim razgovorima. Možda ćete poželjeti da prestanete pokušavati, ali nemojte odustajati. Ono o čemu trebate diskutovati sa drugima može se pokazati zadovoljavajućim i to na više načina.

Vaga


Uznemirujuća situacija i zategnuti odnosi između članova porodice mogu vas natjerati da se okupirate poslom, posebno nekim kreativnim projektima. To će možda biti ono što vam je potrebno u ovom trenutku. Situacija nije trajna, a drugima u vašem domaćinstvu je potrebno vrijeme da srede stvari između sebe. U međuvremenu, posao će vam biti satisfakcija, a možda dobijete i unapređenje.

Škorpija


Ne očekujte mnogo sreće u radu sa računarom, posebno kada je riječ o pisanju ili komunikaciji sa drugima. Smetnje u radu sa tehnologijom mogu vas mučiti tokom cijelog dana. Ukoliko želite da pošaljete prijateljici poruku, možda je najbolje da je vidite licem u lice! Kreativni napori mogu biti otežani na isti način. Danas je dan kada se morate osloniti na staru dobru olovku i papir.

Strijelac


Danas možete primiti uznemirujuće vijesti vezane za novac. To može podrazumijevati vaše finansije ili ekonomske faktore koji indirektno utiču na njih. Ne paničite. Ne mora da znači da je sve onako kako izgleda. Provjerite činjenice prije nego bilo šta uradite. Situacija bi mogla biti realna, ali je vjerovatnije da se radi o novinarskom preuveličavanju. Nemojte vjerovati svemu što pročitate.

Jarac


Danas možete imati ogromnu želju za novom romansom, bez obzira da li je riječ o trenutnom ili novom partneru. Možete biti u iskušenju da uradite sve što je potrebno kako bi se to ostvarilo. Nemojte biti brzopleti, jer ovo nije pravi dan za to. Može doći do problema. Pogledajte romantični film ili čitajte ljubavni roman. Sačekajte par dana prije donošenja bilo kakvih odluka.

Vodolija


Neko do koga vam je jako stalo danas može biti veoma neraspoložen. Ne dopustite da vas vaša osjetljivost savlada. Nemojte se ljutiti ili se uvrijediti zbog onoga što bi ta osoba mogla reći u naletu frustracija. Ponašajte se saosjećajno, kao i uvijek. To bi moglo učvrstiti vaš odnos i pomoći vam da se osjećate dobro.

Ribe


Neočekivani susret sa prijateljem mogao bi u vama izazvati emocije koje vaš prijatelj osjeća. To može biti uznemirujuće pa budite spremni. Zbog povećane psihičke svijesti možete osjećati misli i emocije drugih ljudi snažnije nego obično. To bi trebalo povećati dozu razumijevanja prema osobama sa kojim danas budete komunicirali, ali nemojte to otkrivati dok vas neko ne pita.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info