Vodolija: Sedmični horoskop za period od 13.09.2021. do 19.09.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Venera u tranzitu kroz polje karijere s jedne strane vam daje, sa druge uzima. Dobijate pomake, neki od vas mogu dobiti i posao i unapređenje ili finansijske beneficije. Međutim, isto tako, dobijate i period ogromne odgovornosti, obaveza i ne baš predivnog odnosa sa autoritetima.

Takođe, dobijate i određenu formu nezadovoljstva, jer ste svjesni koliko dajete, a premalo dobijate zauzvrat. Dogovori vam idu od ruke ove sedmice, bićete ubjedljivi, otvoreni, spremni na kompromis. Inostranstvo i dalje povoljno po vas.

Ljubav. Partner je u nekom svom filmu (u prevodu – ne zna gdje će prije i na koju će stranu), vi ste pak okupirani poslom i malo zabrinuti zbog stanja finansija. Ni jedno ni drugo niste fenomenalno, ali to ne znači da vaš odnos treba da trpi.

Kanal za komunikaciju vam je otvoren i nemate prepreke da se razumijete i prilagodite u kratkotrajnim zajedničkim momentima. A nemate prepreke ni da se s vremena na vrijeme opustite u izlasku ili nekoj uživanciji.

Slobodne Vodolije, iako je sve ono što se vezuje za prošlost i karmičke priče i dalje primarno kod vas, od ove sedmice počinje da se otvara mogućnost i za nove osobe u vašem životu.

Hrana. Potrebne su vam promjene u ishrani i znatnije obraćanje pažnje na ovaj segment. Trudite se da jedete zdravo, umjereno – rasporedite obroke i više jedite kuvanu hranu, variva, supe, čorbe. Pojačajte unos južnog voća i zelenog povrća.

Novac. Zarade ima, ali nedovoljno, uz kašnjenje. Ili je pak brzo pojedu troškovi.

Zdravlje. Napetost, stres. Mogući respiratorni problemi i sa urogenitalnim traktom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info