Strijelac: Sedmični horoskop za period od 13.09.2021. do 19.09.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. U sedmici ste koja vam donosi brza dešavanja i malo je vjerovatno da će se nivo obaveza iole smanjivati. Početkom perioda možete imati manjih problema u komunikaciji sa saradnicima koje će biti lako riješiti ukoliko vaš pristup bude opušten i pozitivan, sa željom da se situacija razriješi što prije.

Generalno gledano, imate prilično dobre predispozicije za solidnu i uspješnu radnu sedmicu, koliko god vas neke situacije kočile. Ono što je najbitnije je da trenutno imate veliku podršku na koju možete da se oslonite.

Ljubav. Jedna onako, baš fina tenzija čuči u vama. A reklo bi se da ni partner nije u nešto boljoj situaciji od vas. E sad, kad se dve potisnute tenzije udruže naravno da postoji šansa da izbiju na površinu i naprave dar mar.

Šta izaziva tenziju to samo vas dvoje znate – da li ljubomora, da li poslovne obaveze ili nešto deseto. Ako želite da na fin način izađete iz ove sedmice, gledajte da se uklapate i da na tenziju tenzijom ne odgovarate. Pričajte, normalno. Možete ako se potrudite.

Slobodni Strijelci, kažu da je ponavljanje majka mudrosti. Ne znamo da li to važi i kada je ljubav u pitanju? A da pređete na novo gradivo?

Hrana. U periodu ste koji je zahtjevan za vas pa vam je potrebna kaloričnija ishrana. Uzimajte više mesa, jaja, tvrdih sireva, a od povrća će vam najviše prijati i odgovarati zeleno lisnato. Slatkiše zaobilazite ukoliko je to ikako moguće.

Novac. Vi lično nećete biti zadovoljni finansijskom situacijom iako ona nije baš toliko loša.

Zdravlje. Mogući su problemi sa spavanjem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info