Ribe: Sedmični horoskop za period od 13.09.2021. do 19.09.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. U poslovnoj sferi ćete se znatno bolje snalaziti nego na polju emocija. Jer, ovdje umijete da isključite maštu i da uključite stvarnost. A ta stvarnost govori da niste u laganom periodu, da se mnogo očekuje od vas i da nemate baš neku naročitu podršku od najbližeg poslovnog okruženja.

Može u prvoj polovini sedmice biti i manjih komunikacijskih problema sa saradnicima, nesporazuma i pogrešno protumačenih informacija. Međutim, umijete da zastanete i da sagledate situaciju sa svih strana, pronađete rješenje.

Ljubav. Dokle god „letite“, dokle god situaciju sa emotivnim partnerom posmatrate samo sa one vaše duboko emotivno osjetljive strane, sve do tada nalazićete razloge da budete nezadovoljni, opterećeni, u strahu ili sa pojačanom ljubomorom.

S obzirom na to da nas 21. septembra očekuje i pun Mjesec u vašem znaku, postoji realna šansa da ne uspijevate da se usaglasite sami sa sobom i da cijela situacija sa partnerom ide ka dodatnom opterećenju. Makar nakratko isključite emocije ako je to ikako moguće i razgovarajte.

Slobodne Ribe, udvarači su tu, stari i novi. Svega ima, samo nema pravog putokaza na koju stranu ići.

Hrana. Svjesni ste toga da vaš apetit u ogromnoj mjeri zavisi od toga kako se osjećate. Da ste skloni da „gušite“ i zatrpavate hranom snažne emocije, bile one pozitivne ili negativne. Nažalost, niste u mirnom periodu pa je i te kako moguće da će apetit biti znatno pojačan.

Novac. Novac vam se lako izvlači iz džepova u ovom periodu.

Zdravlje. Umor, stres, nervoza, problemi sa spavanjem. Potrebno vam je više opuštanja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info