Dnevni horoskop za 12.09.2021.

0

Ovan


Trebaće vam društvo iz kojeg ćete crpiti snagu. Kod drugih ćete najviše cijeniti inteligenciju i svestrano razmišljanje, jer vam jedino s takvima neće biti dosadno. Privrženiji porodici radije će provoditi vrijeme s ukućanima i baviti se kućanskim poslovima. Vaš smisao za humor ublažiće jednu, potencijalno napetu, situaciju.

Bik


Nećete podnositi mirovanje pa bi duže spavanje, umjesto da vas odmori, moglo učiniti još umornijima. Zato nećete pogriješiti ako dan provedete u fizičkim aktivnostima, bilo da je to čišćenje, šetnja ili vježbanje. Zbog povoljnog Mjesečevog uticaja bićete privlačni pa je moguće poznanstvo tokom izlaska.

Blizanci


Nedostatak koncentracije i bezvoljnost biće prolazni, ali dovoljni da vam se svi problemi učine većima nego što jesu. Dan provedite u omiljenim aktivnostima. Učinite sve da održite dobro raspoloženje, a s ukućanima ili partnerom izbjegavajte teme koje bi se mogle pretvoriti u nepotrebne rasprave.

Rak


Planete vas čine privlačnima i više usmjeravaju prema ljubavnom životu. Dan je povoljan za obnavljanje starih veza, učvršćivanje postojećih ili ulazak u nove. Uspješno ćete obaviti pregršt sitnih obaveza i podmiriti neka obećanja. Želite li doći u posjed određenih informacija, ponudite susret osobi koja je upućena u problematiku.

Lav


Što više se odmarajte i izbjegavajte blizinu onih ljudi koji pričaju o svojim problemima, a ne znaju druge saslušati. Ne uspijete li izbjeći nečiju lošu energiju, ostatak dana provedite što je više moguće sami, kako biste sredili neke utiske i odmorili se. Ukoliko se neko ljuti na vas, imajte u vidu da će vrijeme učiniti svoje.

Djevica


Raspoloženi ste za akciju, a mlađi za ples i izlaske. Stalno ćete biti u pokretu i drugi će vas teško pratiti. Neko od vaših prijatelja mogao bi vam ponuditi putovanje ili odlazak na vikendicu. Tokom večeri moguć je fatalan susret koji bi mogao prerasti u nešto ozbiljnije. Zračićete šarmom i samouvjerenošću.

Vaga


Prenatrpani ste raznolikim obavezama koje će vam ispuniti dan. Lako bi se moglo dogoditi da se ne uspijete ni odmoriti. Romantični su vam izgledi dobri, ali osluhnite šta vam druga osoba poručuje i prilagodite svoje postupke njenim potrebama. Postupajte u skladu s onim što kažete i dokažite da ste dosljedni.

Škorpija


Povedite računa o tome šta pričate i kome. Izbjegavajte situacije u kojima su mogući sukobi s bliskim ljudima, pogotovo onima koji imaju većeg uticaja na vaš život. Dobri prijatelji biće vam od pomoći, ali neki pojedinci će pokušati od vas izvući korist. Zbog toga biste se mogli osjećati razočarano.

Strijelac


Dan ćete ispuniti radnim sadržajima. Spremanjem stana ili nekim drugim kućnim aktivnostima pokušaćete odagnati nalet potištenosti. Na emotivnom planu nedostaje vam pokretačke energije i žara. Partner vam prigovara da ga zanemarujete, ali i vi sami imate osjećaj da od njega doživljavate isto.

Jarac


I današnji dan je vama posvećen nekim porodičnim ili društvenim obavezama. Izgleda kao da ćete biti učesnik nekog slavlja ili proslave. Niko ne pita da li ste baš ekstatični što morate prisustvovati svemu ovome, ali shvatate da je to vaša dužnost i obaveza. Bolje raspoloženje u popodnevnim časovima.

Vodolija


Suzdržite se od spontanih reakcija, jer bi vas ukućani mogli pogrešno shvatiti. Sve ono što ste zatomljivali jedni pred drugima, moglo bi buknuti. Ljubavne spone će oslabiti. Partnerovo ponašanje uvjeriće vas da su razlike među vama velike, ali ne i nesavladive. Učinite nešto po tom pitanju, budite popustljiviji!

Ribe


Dan će biti ispunjen ugodnom komunikacijom u društvu bliskih prijatelja. Opuštaće vas njihova prisutnost pa ćete zaboraviti na probleme. Slobodnima se smiješi nova ljubavna priča. Mogli biste dobiti poseban izraz pažnje. U saobraćaju i za volanom budite oprezni!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info