Djevica: Sedmični horoskop za period od 13.09.2021. do 19.09.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Do vas mogu doći neke neprijatne informacije. Mogu vam biti saopštene, možda ćete ih na neki način otkriti, prokljuviti, ali u svakom slučaju nećete biti zadovoljni. Moguće je da ćete shvatiti da ste previše povjerenja dali nekim osobama u svojoj okolini i previše im vjerovali.

U svakom slučaju, trenutak je da razmislite na koji način ćete reagovati, ali savjet vam je da za sada samo pratite situaciju. Kao prioritet stavite svoje obaveze i na tu stranu usmjerite svoje snage i vrijeme.

Ljubav. Opozicija Sunca iz vašeg znaka sa retrogradnim Neptunom iz partnerskog polja, kao i pun Mjesec koji vas čeka u partnerskom polju, ne u ovoj sedmici već 21. septembra, pokazatelji su da ste u prilično ozbiljnoj fazi sa voljenom osobom i da sada treba graditi odnos postepeno i sa puno razumijevanja, tolerancije i truda. Nemojte zbog nekih glupih svađa i situacija dovoditi u pitanje sve ono što ste gradili.

Slobodne Djevice, „čačka“ vam misli neko preko posla ili iz vaše okoline. To može biti osoba koju već duže poznajete, bivši partner čak, ali i neko sa kim imate solidnu razliku u godinama.

Hrana. Mogli biste da pojačate ishranu, a da posebnu pažnju obratite na unos vitamina i minerala. Potrebno vam je više željeza u ishrani pa ćešće konzumirajte zeleno povrće, naročito špinat. Meso da, ali izbjegavajte industrijske mesne proizvode.

Novac. Dosta korektna finansijska situacija, iako može da se dogodi da vas „zakinu“ prilikom isplate.

Zdravlje. Kompletan respiratorni trakt je osjetljiv. Moguće prehlade, alergije, virusne infekcije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info