Vaga: Sedmični horoskop za period od 06.09.2021. do 12.09.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Vi ste već pokrenuli promjene kojima težite i u ovoj sedmici ćete ih samo razrađivati, praviti dogovore, otvarati nove puteve kojima ćete nadalje ići. Svaka vrsta dogovora, ideje, plana – naravno, ono o čemu ste dobro razmislili i za šta ste dobili podršku – sada će funkcionisati i krenuti naprijed.

Očekuju vas povoljni razgovori i informacije koje vam idu naruku. Sedmica pred vama jeste dinamična i vrlo aktivna (sem ponedjeljka koji će biti za vas pomalo dosadan i miran), ali ćete funkcionisati bez problema.

Ljubav. Vi se mijenjate već neko vrijeme unazad, a sada će vam ovaj mlad Mjesec u polju podsvijesti dodatno pomoći da osvijestite šta je ono što želite kada su vaša partnerstva u pitanju i način da do toga dođete.

Venera i Merkur u vašem znaku vam pomažu da tokom ove sedmice situacija sa voljenom osobom ide nekim mirnim i prilično stabilnim, harmoničnim tokom. Osjećaćete se dobro.

Slobodne Vage, još jedna lijepa i interesantna sedmica u kojoj je vaš društveni život pojačan, a vi ste u centru pažnje suprotnog pola. Kontakti sa zanimljivim osobama, flertovanje, slatke igrice koje vam prijaju i u kojima uživate.

Hrana. Vaša vladarka za vikend ulazi u znak Škorpije koji je poznat po svom gurmanluku i povremenoj neumjerenosti po pitanju ishrane. Bilo bi lijepo da preskočite neke obilnije i teže obroke, pogotovo u večernjim satima. Slatkiše svedite na neku razumnu mjeru.

Novac. Mogućnosti za veće zarade tokom ovog perioda. Međutim, slijede vam troškovi za kuću.

Zdravlje. Hormonski disbalans. Smanjite unos slatkiša.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info