Ribe: Sedmični horoskop za period od 06.09.2021. do 12.09.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Ovaj mlad Mjesec imaće pozitivan uticaj na sve ono što se vezuje za poslovnu sferu. Ribe će zaista u narednom periodu od pola godine doći do ozbiljnijih poslovnih pomaka. Zato smo vam jednom prilikom napisali – sve ono što sada gurate teškom mukom i nervirate se, isplatiće se i te kako kada za to dođe trenutak.

Neke naznake u kom pravcu će se promjene dešavati dobićete već tokom ove sedmice, jer vam u njoj dolaze informacije i povoljnosti koje se vezuju za poslovnu sferu. Pozitivna iznenađenja.

Ljubav. Mlad Mjesec u polju vaših partnerstava je povoljan za vas. On označava ulazak u fazu pozitivnih promjena koje će u narednih šest mjeseci djelovati u vašim emotivnim vezama.

Već tokom ove sedmice doći će do nekih pomaka nabolje u odnosu sa partnerom – neki vaši nemiri će se umiriti, komunikacija će se poboljšati i biće više razumijevanja između vas dvoje. Nije sjajno, ali je bolje nego što je bilo.

Mlad Mjesec slobodnim Ribama najprije ukazuje na početak emotivne priče sa nekim koga duže vrijeme poznaju, čak eventualno sa bivšim partnerom. U svakom slučaju, ulazite u period pojačanih ljubavnih dešavanja.

Hrana. Teško je da ćete vi uspijevati da kontrolišete svoju ishranu. Zatrpavate se brzom hranom, grickalicama, slatkišima – svim onim za šta i sami znate da vam ne prija. Ali jednostavno ne možete da se zaustavite. Ili ne želite uopšte…

Novac. Korektna finansijska situacija. Nekima od vas stoje pojačane beneficije ili nagrade za rad.

Zdravlje. Opuštajte se, smirujte se. Stres je sada glavni okidač za bilo koji problem sa zdravljem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info