Djevica: Sedmični horoskop za period od 06.09.2021. do 12.09.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Mlad Mjesec u vašem znaku uvodi vas u velike promjene koje će se u prvom redu odraziti kroz poslovno-finansijski segment. Najveće promjene će doživjeti oni koji rade sa strancima, inostranstvom ili su vezani za državne i javne ustanove.

Neke promjene, u vidu dogovora ili početaka (obnove) saradnji, mogu krenuti već tokom ove sedmice, ali računajte da će cjelokupna ova faza trajati narednih šest mjeseci. Ova vam je sedmica povoljna – možda će vam samo ponedjeljak biti nešto naporniji i komplikovaniji.

Ljubav. Solidna sedmica za one koji su u emotivnim ili bračnim vezama. Izašli ste iz nešto lošije faze i sada sve djeluje dosta stabilno i mirno. Mars je još uvijek u vašem znaku, ali ga u ovoj sedmici lakše možete „upotrijebiti“ da aktivirate voljenu osobu i da probudite strasti.

Ukoliko je u proteklom periodu došlo do svađe ili čak odvajanja od partnera, sada to možete riješiti i vratiti odnos na stare staze.

Slobodne Djevice, više će vas ovaj period usmjeravati na posao i obaveze nego na emocije, ali čak i u takvim situacijama može se pronaći prostora za više druženja i pokreta i upoznavanje nekih zanimljivih osoba.

Hrana. Mlad Mjesec u vašem znaku – novi početak za vas u svim segmentima pa i po pitanju ishrane. Dakle, ukoliko želite na dijetu, sada ćete to ostvariti lakše nego inače. Ukoliko hoćete da uvedete neke novine, sve vam je otvoreno.

Novac. Dobar period za lijepu zaradu, ali i za lijepe troškove.

Zdravlje. Mogući su problemi sa stomakom, alergijama i hormonima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info