Dnevni horoskop za 04.09.2021.

0

Ovan


Prijatelji će vam se obraćati za savjet ili će da vam povjeravaju veoma intrigantne stvari. Naći ćete se u ulozi onog koji savjetuje i tješi. Odlično ćete funkcionisati u međuljudskim odnosima, a naročito sa ženskim članovima rodbine. Pridobićete nekoga za svoj plan ili ga uvjeriti da vam je podrška nužna. Sve će se odvijati kako ste isplanirali.

Bik


Intuitivno ćete čitati tuđe misli i osjećanja. Vaše verbalne vještine biće zaslužne za smirivanje svađe u porodičnom okruženju. Neko od vas očekuje finansijsku podršku ili savjet: ako ne možete izaći u susret prvoj potrebi, onoj drugoj sigurno možete. Dio dana posvetite djeci, posebno tinejdžerima – razgovorom ćete otkriti šta ih muči.

Blizanci


Nemojte se previše isticati, jer ćete naići na prepreke i neugodne situacije. Priklonite se pozadinskom radu, a ako imate planova koji se tiču poboljšanja vašeg života i unapređenja finansijske situacije, ne govorite o njima pred drugima. I u ljubavi budite samozatajniji, posebno ako ste tek ušli u vezu. Ne pričajte partneru o bivšim simpatijama, jer se to drugoj strani neće svidjeti.

Rak


Oduševljavaćete okolinu šalama i humorom. Odnos koji se nalazi između ljubavi i prijateljstva donosi vam slatke muke. Bojaćete se da druga strana ne nasluti vaša osjećanja te da ćete, ako ih mu objelodanite, izgubiti prijateljstvo. Ako niste sigurni, nemojte žuriti, ali ništa vas ne košta da malo otvorenije pokažete osjećanja.

Lav


Željećete više mira kako biste se mogli zadubiti u svoje misli. Problemi će vam djelovati veći nego što stvarno jesu pa ako vam to potvrdi i prijatelj kojem ste se povjerili, svakako mu vjerujte na riječ. Zaboravite na žurbu, izbjegavajte rasprave s okolinom i sve rizične aktivnosti. Ukoliko se vraćate s putovanja ili izleta, ne vozite prebrzo!

Djevica


Uživaćete u ljubavi na način koji vi to želite. Ako imate vezu na daljinu, planiranje zajedničkog odmora omogućiće vam više vremena koje ćete provesti zajedno. Intenziviraće vam se društveni život – prijatelji koji su se vratili s odmora ili puta češće će vas kontaktirati i prepričavati vam svoje utiske.

Vaga


Ono na što ćete biti najosjetljiviji je sklonost promjenjivim psihičkim stanjima. Malo ko će moći dokučiti šta mislite ili kako se osjećate. Izvana ćete djelovati smireno, a iznutra ćete biti tjeskobni. Neće vam poći za rukom da se skoncentrišete na kućne ili neke druge obaveze, ali to vam neće posebno ni smetati.

Škorpija


Ako danas radite, moraćete uložiti više diplomatije u odnos sa šefom, a posebno ako se inače baš ne slažete. Partner će vam pomoći mudrim savjetom – svakako ga poslušajte. Ako ste u dužoj ljubavnoj vezi, mogli biste razmišljati o braku i potomstvu. Ipak, nestabilna finansijska situacija sprečavaće vas u tome.

Strijelac


Komplikovana ljubavna situacija ne upućuje na laki izlaz iz krize, zato budite popustljivi i kontrolišite naglost. Udaljite se od neraspoloženih pojedinaca. Više se krećite među ljudima vesele prirode. Godiće vam promjena sredine i lagana rekreacija, kao što je plivanje.

Jarac


Više vremena provodićete uljepšavajući se pred ogledalom, sređivati se i isprobavati razne kombinacije. Biće vam bitan utisak koji ostavljate na druge. Zbližićete se s osobom do koje vam je stalo pa ćete se imati prilike pokazati u najboljem svjetlu i zadobiti njene simpatije.

Vodolija


Ulagaćete mnogo energije i vremena u kućne poslove ili rješavanje porodičnih sporova. Stalno ćete nešto raditi, popravljati ili mijenjati. Ne očekujte da će se planovi odvijati onako kako ste zamislili. Roditelji bi se mogli suprotstaviti vašoj ljubavnoj vezi. Ne obazirite se, sami znate šta je za vas najbolje.

Ribe


Odnos s partnerom izlazi iz slijepe ulice. Od danas pa tokom idućih dana možete očekivati povoljniji razvoj ljubavnih situacija, naročito ako ste u nekog zaljubljeni. Zahvaljujući energičnosti koju unosite u rad, uspjećete svojim prijedlozima zainteresovati nadređene. Ipak, s nekim kolegama se jako loše slažete.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info