Dnevni horoskop za 02.09.2021.

0

Ovan


Osjećaćete se odlično pa višak energije izbacite kroz fizičke aktivnosti, šetnjom ili čišćenjem kuće. Slobodni su na pragu nove ljubavi – privući će vas nečija neuhvatljivost. Stalno ćete razmišljati na koji način zainteresovati simpatiju. Mogli biste angažovati zajedničke prijatelje da vam pomognu u upoznavanju i zbližavanju.

Bik


U danu ste povećane osjetljivosti. Bićete nespretni u komunikaciji i brzopleti na jeziku pa pazite da se nekom ne zamjerite. U ljubavi vas očekuju prolazne trzavice i prepirke zbog nemara, novca ili drugih ljudi. Bitno je da uskladite stavove i interese. Nemojte izbjegavati razgovor na kojem insistira vaš partner.

Blizanci


Iskazivaćete snalažljivost i britkost koja će najviše dolaziti do izražaja u napetim situacijama. Briljiraćete na poslovnim sastancima i znati pomiriti one koji su posvađani. Prema ljubavnom partneru bićete nedorečeni. Druga strana često ne zna na čemu je s vama pa je vrijeme da malo otvorenije iskažete svoja osjećanja.

Rak


Moraćete pokazati više strpljenja i prilagodljivosti u ljubavnim odnosima. Ako ste u braku, ljubomora će biti sputavajući faktor za obje strane, dok bi oni skloni flertu mogli naići na teško osvojivu osobu. Ako ste u finansijskom škripcu, razgovor s članovima porodice pomoći će vam da nađete barem privremena rješenja.

Lav


Vodićete računa o tome kako se ponašate u javnosti i kakav utisak ostavljate. Lijepo ćete se oblačiti i držati do sebe. Ljudi će reagovati na vašu ljubaznost, a miroljubiv stav olakšaće vam put do uspjeha. Ne odgađajte poslove, planirajte predstojeće aktivnosti i svemu pristupite s više samopouzdanja i optimizma.

Djevica


Osjećaćete se samopouzdano i ni pred čime nećete ustuknuti. Pokuša li vas neko isprovocirati, glatko ćete ga odbiti jakim protuargumentima. Nećete pogriješiti odlučite li usmjeriti energiju na privatni život. Iako će nepredviđene okolnosti iziskivati prilagođavanje, dobićete mnogo zauzvrat. Partner će cijeniti vašu iskrenost.

Vaga


Treba vam više odmora – pokušajte dnevni raspored osloboditi suvišnih stvari. Više će vam odgovarati boravak u četiri zida nego izlasci i zabava pa će se neki prijatelji ljutiti na vas, misleći da ih izbjegavate. Pogodiće vas neslaganje između roditelja i sve više ćete strahovati od njihovog razlaza.

Škorpija


Primijetićete pomanjkanje kolegijalnosti u radnoj sredini. Nemojte dopustiti da budete upetljani u nečije tračeve. U ljubavi će vam nedostajati tolerancije ili ćete svaljivati krivicu na drugu stranu. Pomogao bi vam razgovor s prijateljima, ali može se dogoditi da oni danas nemaju vremena za vas.

Strijelac


Računajte na mnogo obaveza tokom današnjeg dana, ali se potrudite da ih završite što prije i ne ostavljajte ništa za sutra. Pored ovoga, neophodno je da pokrenete priču sa saradnikom koji vam je bitan ili da makar zakažete susret za neki od narednih dana. Dobra komunikacija sa partnerom.

Jarac


Čini vam se da su se sve obaveze ovog svijeta natovarile na vas. Ne znate na koju ćete stranu prije, ali pokušavate da ispoštujete sve ono na šta ste se obavezali. Nemojte se obazirati na povremene distrakcije od strane kolega i saradnika. Umor preovladava u drugom dijelu dana.

Vodolija


Danas pamet u glavu i ne brzajte ni u kakvim odlukama. To se može pokazati kao loš potez. Takođe, ne dozvolite da vas drugi izbacuju iz takta, izbrojte do deset i smirite se. U emotivnim relacijama ne nastupajte nervozno, bolje je da se ne vidite sa partnerom, nego da isprovocirate svađu.

Ribe


Mislićete da možete da se oslonite na nekog danas, ali ispašće da ste se radovali bez razloga. Obećani posao ili dogovor lako se može izjaloviti. Vi ste u malo mutnom raspoloženju pa nećete biti baš najbolje volje pri susretu sa voljenom osobom. Ipak, vrijeme provedeno sa njom popraviće vam raspoloženje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info