Vaga: Sedmični horoskop za period od 30.08.2021. do 05.09.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Bićete skloni da malo manipulišete i prikrivate svoje ideje, planove, ali isto tako i oni sa kojima sarađujete će umjeti da vas neugodno iznenade nekim svojim potezima koje niste očekivali. Da vas razočaraju, da shvatite da vam pričaju iza leđa, da ukopčate da su vukli neke ne baš kolegijalne poteze.

Međutim, šta god vam muljali, doći će do vas. Ili kroz bljesak intuicije ili kroz informaciju koja „u prolazu“ dolazi do vas. Ne nervirajte se zbog tuđih obmana, barem ćete znati sa kim imate posla.

Ljubav. Pored Venere koja je već u vašem znaku, već početkom sedmice i Merkur dolazi kod vas pa ćete dodatno pored šarma, ljepote i harizmatičnosti, dobiti i riječi, elokventnost i, ako baš želite, i tu mogućnost da prevedete žedne preko vode.

Ukoliko ste u partnerskom odnosu, pokušajte VI da ne brljate sa strane, a ukoliko partner brljucka – i te kako ćete vi to osjetiti pa čak i dobiti dokaze. Ali, mnogo je vjerovatnije da ćete vi biti skloni da malo „zađete“ u tajne priče.

Ukoliko ste slobodni, kod vas je sada „tri u jedan“ – prošlost, noviteti, tajna. Kako god okrenuli i šta god izabrali, dosadno vam biti neće.

Hrana. Manje mesa i mesnih prerađevina, ali ribu možete konzumirati u neograničenim količinama. Od mliječnih proizvoda koristite kiselo mlijeko i probiotik jogurte, koje možete kombinovati sa voćem i pahuljicama. Od povrća prijaće vam keleraba, kupus, zelena salata, krastavci.

Novac. Novac pokazuje tendenciju da nestaje – bilo na dugove, bilo kroz troškove, bilo kroz krađu.

Zdravlje. Fizički ste skroz dobro, ali ste pomalo mentalno raštrkani i opterećeni mislima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info