Djevica: Sedmični horoskop za period od 30.08.2021. do 05.09.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Biće nekih neugodnih ili čudnih situacija u poslovnom segmentu u ovoj sedmici. To može biti neslaganje sa nadređenima ili pak loš odnos sa saradnicima – teško je da se možete razumjeti na pravi način u ovom periodu, zato ne bi valjalo da se bavite ozbiljnijim pitanjima ili da donosite značajne odluke.

Strpljenje i diplomatija donijeće mnogo bolje rezultate nego pokušaji da na silu nešto uradite i pokrenete „koliko odmah“. Krajem sedmice, povoljne informacije koje ste duže vrijeme čekali dolaze do vas.

Ljubav. Sunce u vašem znaku će vam davati svjesnost i sjaj, jasne uvide u ono šta želite i kako da se postavite u partnerskim odnosima.

Međutim, Mars, koji je takođe u vašem znaku i opoziciji sa retrogradnim Neptunom iz partnerskog polja, može vam kvariti emotivnu priču sumnjama, nesigurnostima, lošim zaključcima i uvidima, a kod nekih i potrebom da što šta sakriju od strane voljene osobe. Pokušajte da sijate, a ne da muljate – ni druge niti sebe.

Slobodne Djevice, primijećeni ste od strane suprotnog pola, ali se i vi možete zainteresovati i željeti da produbite komunikaciju sa nekim interesantnim. I dalje stoji savjet – bez žurbe.

Hrana. Dobar je momenat da započnete sa dijetom ili novim režimom ishrane. Savjetuje vam se više voća, a manje mlijeka i mliječnih proizvoda. Mesni proizvodi u umjerenim količinama, a meso grilujte ili koristite manje ulja u pripremi.

Novac. Jedna zakašnjela isplata se može realizovati u ovom periodu.

Zdravlje. Nervoza i stres.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info