Bik: Sedmični horoskop za period od 30.08.2021. do 05.09.2021.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Poslovna situacija je prilično stabilna. I ako bude nekih problema ili problemčića, a to je moguće, brzo se dolazi do rješavanja, balansiranja, dogovora, završetaka. Vi ste u jednom opuštenijem fazonu nego inače pa vas čak neće mnogo ni doticati uzburkanost koja se dešava oko vas u poslovnom okruženju.

Trenutno ste „opskrbljeni“ većim količinama razboritosti, mudrosti i sposobnosti da svoje iskustvo pretočite u odlične poslovne poteze. Imate podršku i od saradnika, ali za divno čudo i od šefova.

Ljubav. Mars, partnerska planeta, iako u nekim tmuljavim aspektima na nebu, u dobrom je odnosu prema vašem znaku što će i te kako pomoći da, ukoliko bude nekih nedoumica, čudnih ili nejasnih partnerovih postupaka, sve bude brzo i lako riješeno.

Štaviše i te kako je moguće da partner bude nježniji, emotivniji nego inače i da vas pozitivno iznenađuje svojim izjavama i ponašanjem. Ukoliko vam padne na pamet da se nešto čudno dešava – pokušajte ovu misao da odgurnete od sebe i da ne sumnjate.

Slobodni Bikovi, neobično poznanstvo, neobična osoba… Može biti super, ali za svaki slučaj ne žurite puno.

Hrana. Uvedite više povrća u svoju ishranu. Tikvice, patlidžan, paprike i mrkva izuzetno odgovaraju vašem organizmu sada. Od voća preporučuju vam se dinje, kajsije, smokve i šljive. Od mesa samo ono manje masno, kao što su piletina, ćuretina.

Novac. Situacija sa novcem je korektna, mada trošite nešto više nego inače.

Zdravlje. Prilično dobra situacija po pitanju zdravlja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info