Vaga: Sedmični horoskop za period od 23.08.2021. do 29.08.2021.

0

Posao. I pored stabilnog perioda u kojem ste, čak i kada je poslovni segment u pitanju, ipak kod vas stoji dosta nedoumica, dosta neriješenih pitanja, dosta strahova i zabrinutosti, u najvećem dijelu zbog odnosa sa saradnicima, a onda i zbog konkurencije.

Planove koje ste sebi zacrtali nastavite da realizujete i dalje, nemojte odustajati, jer brzo će sve ono što radite sada dati svoje rezultate kojima ćete biti izuzetno zadovoljni. Ne obraćajte pažnju na zbunjujuće informacije i ne reagujte na njih. Vrijeme i strpljenje su vaši saveznici.

Ljubav. Saturn podržava Veneru u vašem znaku – pa šta ćete bolje? Dobijate sklad, ljepotu, šarmantnost, dobijate odlične šanse da svoje emotivne priče stabilizujete i sredite.

Dobro, priznajemo da dobijate i šanse da pokrenete tajnu priču, a vi sad vidite hoćete li ili nećete. U svakom slučaju, period vam je odličan za partnerstva. Ukoliko uspete da ga uprskate, eh pa onda ste stvarno majstor.

Slobodne Vage, sem tih tajnih veza koje su i kod vas aktuelne, još su aktuelni i počeci karmičkih ljubavnih dešavanja, a najaktuelnija je trenutno prošlost. Možete šta hoćete i gdje hoćete – vidite šta će da vam dođe.

Hrana. Na dobrom ste putu da steknete zdrave navike i u ovoj sedmici ćete uspijevati da odlično vodite računa o tome šta i koliko jedete. Preporučuje vam se riba, bilo morska ili riječna, kao i integralna riža, krastavci i kupus. Od voća će vam jako prijati jabuke, kruške i smokve.

Novac. Novac ćete privlačiti, ali još morate naučiti kako i da ga zadržite.

Zdravlje. Kad vas čovjek pogleda rekao bi da pucate od zdravlja. Ipak, dosta je stresa tu kod vas.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info