Strijelac: Sedmični horoskop za period od 23.08.2021. do 29.08.2021.

0

Posao. Period vrlo intenzivnih dešavanja i velikog broja obaveza i angažovanja će se nastaviti i dalje. Međutim, vi ćete ipak nešto bolje uhvatiti korak i lakše ćete izlaziti nakraj sa mnogobrojnim situacijama koje zahtijevaju vaše vrijeme i pažnju.

Čak će početi da se pojavljuju i neke povoljnosti – da li kroz dogovore i saradnje ili kroz mogućnost napredovanja, možda finansijske beneficije. Šta god da je – dobro došlo. Možete povremeno u ovoj sedmici imati problem u sporazumijevanju sa saradnicima. Ne brzajte.

Ljubav. Partner i vi ne funkcionišete na istim talasnim dužinama u ovom periodu. Možda su vam ciljevi isti, ali su načini dolaženja do njih drugačiji pa možete baš onako fino nervirati jedno drugo.

Vi ste u fazonu tvrdoglavosti, a drago vam biće u fazonu sitničarenja pa je to izvrsna kombinacija da komunikacija bude kao da se igrate gluvih telefona. Ono što je dobro jeste zabava i kod vas i kod voljene osobe pa, topli savjet, ne rješavajte ništa, nego idite i uživajte. Zajedno naravno.

Slobodni Strijelci, kucka prošlost, kucka na vrata. Ali, može kuckati i nešto novo, a u prvom redu preko izlazaka i društvenih mreža, prijatelja.

Hrana. Smanjite namirnice životinjskog porijekla, naročito industrijske mesne prerađevine. Od mliječnih proizvoda možete uzimati kefir, kiselo mlijeko i jogurt sa smanjenim procentom masti. Prijaće vam bundeva, celer, keleraba, kao i šljive, smokve i grožđe.

Novac. I pored većih troškova za kuću i ukućane, dosta korektno.

Zdravlje. Na prvom mjestu stres. A od stresa, znate i sami, ide mnogo toga.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info