Škorpija: Sedmični horoskop za period od 23.08.2021. do 29.08.2021.

0

Posao. Posao i planovi su ono na šta Škorpije moraju da se fokusiraju. Možda ste primijetili, a možda i niste, da vas život gurka na stranu na kojoj je potrebno da budete. Zatvara vam vrata koja nisu za vas, a otvara ona koja imaju smisla za vašu budućnost. I prihvatite to.

Protiv Saturna ne možete pa da ste još toliki, zato shvatite da promjene koje vam on donosi jesu prave za vas i za vaš napredak. U ovoj sedmici možete biti zbunjeni mnogobrojnim situacijama vezanim za posao. Ne žurite i ne reagujte – sve je kako treba.

Ljubav. Drage Škorpije, vama su na prvom mjestu posao, planovi, budućnost i prijatelji. Partner je tu, ali prilično nevidljiv bar vama, koji ste trenutno okupirani drugim prioritetima. Ali bitno je da je tu.

Voljeno biće sada ne može da izbije na prvo mjesto, a možda se i ne trudi – okupirano je svojim potrebama. U svakom slučaju, ako želite ljubav, sad možete da je dobijate povremeno i ne tako često. Tako vam je kako vam je.

Slobodne Škorpije, ljubav vam je iza leđa. Gleda vas, ali je vi ne vidite. Svidjela vam se trenutna situacija ili ne svidjela, isto vam je. Imate prečih stvari na koje morate da se fokusirate. A ljubav će doći, kad treba.

Hrana. Uzimajte namirnice bogate proteinima – bijelo meso, ribu, jaja, orašaste plodove. Izbjegavajte pripremu jela na masti ili ulju. Maslinovo ulje koristite, ali samo u salatama koje se mogu sastojati od crvenog luka, praziluka, krastavaca, paradajza. Od voća – smokve, breskve, kruške.

Novac. Jurili ili ne jurili zaradu, novac svakako dolazi do vas.

Zdravlje. Kad biste povremeno isključili mozak, lakše bi vam bilo. Makar bi vam stomak bio mirniji.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info