Ribe: Sedmični horoskop za period od 23.08.2021. do 29.08.2021.

0

Posao. Na svu sreću pa u poslu možete da isključite emocije. Dobro, ne baš u potpunosti, ali devedeset posto – da. E zato ćete u ovoj sedmici shvatiti koliko su dobre poslovne prilike pred vama, shvatićete način na koji je potrebno funkcionisati i umjećete da ga primijenite.

Jednostavno rečeno, od ove sedmice može sve mnogo značajnije početi da se otvara pred vama. Vidjećete šanse i biti spremni da ih uzmete. Biće pokoji sitan nesporazum sa saradnicima, ali daleko je to bolje od perioda koji je iza vas i koji vas je očeličio.

Ljubav. Sve što se vezuje za ljubav i partnerske odnose sada može samo na realan i praktičan način da funkcioniše. A realnost i praktičnost kod vas – misaona imenica. Suviše je to suvoparno, zastaje vam u grlu i teško vam pada na stomak.

Vama treba zanos, emocija, iluzija, romantika, čežnja – sve u paketu. Pa, eventualno biste nešto od toga mogli da dobijete u ovoj sedmici – zalogajčić ili dva. Sve ostalo je djevičanski čisto, precizno, jasno i za vaš ukus hladno, bezukusno i mentalno emotivno povređujuće.

Slobodne Ribe, tražiće vas mnogi. Koliko će vam prijati – ne znamo. To vi vidite. Savjet: bez žurbe!

Hrana. U ovoj sedmici vam se preporučuju sirevi, jogurt, kiselo mlijeko i kefir – možete ih uzimati u slanoj varijanti u kombinaciji sa mesnim proizvodima i povrćem, ali i u slatkoj kombinujući ih sa voćem i zobenim i ražanim pahuljicama.

Novac. Više novčanih priliva u ovoj sedmici.

Zdravlje. I dalje su vrlo aktuelni problemi sa spavanjem i nervoza.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info