Rak: Sedmični horoskop za period od 23.08.2021. do 29.08.2021.

0

Posao. U ovu sedmicu ulazite u nekoj formi neizvijesnosti, zabrinutosti. Moguće je da će cijela prva polovina sedmice proći u ovakvom osjećaju, ali generalno gledano vi pravih razloga za brigu nemate. Sve je prolazno i rješivo.

Nastavlja se period kada vrlo aktivno i borbeno nastupate u poslovnom okruženju. Neka ta borbenost ne bude obojena nervozom već neka vas „gura“ ka osvajanju novih tržišta i ka novim dogovorima, klijentima. Povoljan period za one koji se bave privatnim poslom.

Ljubav. Potrebni su vam razgovori i dogovori sa sobom (ne dijelom stana već unutrašnjim bićem), jer u razgovorima koje vodite sa partnerom nešto fali. Koliko god da vaša komunikacija može biti živa, osjećaj da vam nešto promiče, nedostaje ili da se izbjegavaju određene teme može biti prilično jak.

Ne žurite ni sa kakvim zaključcima, ali slušajte sebe i šta vam vaša intuicija poručuje. Generalno gledano, mirna sedmica je pred vama.

Slobodni Rakovi, gledaju vas i gledate ih. Samo ne znamo da li se gledate u isto vrijeme i da li razumijete signale koje šaljete jedni drugima. Simpatije postoje, samo ih treba pokrenuti.

Hrana. Mjesec, vladar vašeg znaka, ove je sedmice u opadanju pa će vaš apetit biti slabiji, što će naročito pogodovati onim Rakovima koji žele da smanje unos slatkiša. Ove sedmice – što više povrća, naročito zelenog lisnatog, konzumirajte mladi sir, jogurt, a od voća kruške i jabuke.

Novac. Sitniji, ali učestali prilivi novca.

Zdravlje. Vodite računa da se ne povrijedite i budite oprezniji u saobraćaju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info