Ovan: Sedmični horoskop za period od 23.08.2021. do 29.08.2021.

0

Posao. Ovaj segment vam odnosi gro snage i energije, od vas se očekuje da budete stopedeset posto posvećeni onome što radite. Dobro i brzo razmišljate, ali se povremeno možete pogubiti u moru onoga što ste zadali sebi ili što su vam nametnuli drugi.

Posebnu pažnju obratite na sva papirološka pitanja i dokumentaciju, kao i na komunikaciju sa najbliskijim saradnicima, jer ovdje može biti grešaka, propusta i pogrešno protumačenih informacija. Mogućnost obnove važne poslovne saradnje ili pak unapređenja.

Ljubav. Kao i u prošloj sedmici i sada se od vas očekuje da najviše pažnje posvetite poslovnom segmentu ili obavezama koje se vrte oko porodice, svakodnevnice, kuće, onoga što vam je „natovareno“ za vrat.

Dosta ste rasplinuti u svemu ovome pa malo snage i energije ostaje za partnera. Voljeno biće će u ovoj sedmici uglavnom biti podrška i pomagač. Gledajte da svojom pritajenom nervozom to ne ugrozite.

Slobodni Ovnovi, kontakti u izlascima, na društvenim mrežama mogu biti izvor inspiracije za vas. Ne budite iznenađeni ni ukoliko se bivši poznanik ili neko sa kim ste bili u odnosu ranije sada „povampiri“.

Hrana. U ovoj sedmici budite oprezniji kada su u pitanju meso i mliječni proizvodi – dobro provjeravajte rok namirnica. Neka na vašem stolu češće bude povrće, naročito zelena salata, cvekla, špinat, krastavac. Od voća – bijelo grožđe.

Novac. Dosta korektna situacija u ovom sektoru. Što bi se reklo – taman.

Zdravlje. Mijenjajte nešto u svojoj ishrani i navikama. Sitni problemi. Nervoza.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info