Jarac: Sedmični horoskop za period od 23.08.2021. do 29.08.2021.

0

Posao. Nastavlja se period povoljnosti za vas u poslovnom sektoru. Da se razumijemo, ništa vam neće doći samo od sebe, ali će doći na konto vašeg truda i rada iz prethodnog perioda. Zato će pojedini Jarčevi u ovoj sedmici dobiti ili velike pohvale (koje mogu ići u paketu sa povećanjem finansija) ili promjenu radnog mjesta na koju su čekali ili pak unapređenje.

U svakom slučaju, od „glavešina“ ćete dobiti pokazatelje da je vaš rad vrednovan. Nastavite sa razvijanjem svojih planova, nemojte odustajati od njih. Samo hrabro i polako naprijed.

Ljubav. Ako iole postoji volja za kompromisom, poštovanjem i dogovorom, ova sedmica neće biti nimalo loša u vašim emotivnim relacijama. Sa malo truda, srce vam može biti na mjestu.

Imate neke zaista lijepe prilike da unaprijedite svoj odnos, da više uživate zajednički – nemojte dozvoliti da one samo prođu pored vas. Povremeni nesporazumi u komunikaciji se mogu lako prevazići. Pustite ljubav da bude na prvom mjestu.

Slobodni Jarčevi, aktivnosti suprotnog pola prema vama ima. Čak je moguće da je više osoba „u igri“ – uglavnom su to nove mogućnosti, ali postoji šansa da se i neko iz prošlosti u ovom periodu oglasi.

Hrana. Potrebna vam je hrana sa dosta proteina, da biste se osjećali bolje. Uzimajte juneće i bijelo meso, ribu, a izbjegavajte mesne prerađevine. Takođe, od povrća će vam prijati špinat, celer, grah, krastavci, paradajz. Od voća – smokve, šljive, breskve.

Novac. Finansijske povoljnosti u ovoj sedmici.

Zdravlje. Potrebno vam je više uživanja i opuštanja da biste bili dobro.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info